Mersin'de 3 kişilik aileyi yakmıştı! Cezaevinde intihar etti

Mersin'de anne ve oğlu evde, baba ise araçta yanmış halde bulunan ailenin cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının sonrasında yakalanan katil zanlısının cezaevinde intihar ettiği ortaya çıktı.

Mersin'de 3 kişilik aileyi yakmıştı! Cezaevinde intihar etti

Olay, 3 gün önce sabaha karşı ilçeye yaklaşık 25 kilometre uzaktaki İlemin Mahallesi İlemin Sokak'taki bir evde meydana gelmişti. Evde çıkan yangının fark edilmesiyle bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri gönderilmişti. Eve ulaşan ekiplerin müdahale ettiği yangında anne Nurgül ile oğlu Emrullah Kaya'nın (11) kısmen yanarak öldüğü tespit edilmişti. Eve 4 kilometre mesafedeki yolda da baba Neşet Kaya'nın araç içerisinde tamamen yanmış halde cesedi bulundu. Savcının ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti.

mersinde-3-kisilik-aileyi-yakmisti-cezaevinde-intihar-etti.jpg

ALYANSINI SATTI
Olay yeri ve otopsi incelemelerinde babanın bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakıldığı tespit edilmişti. Anne ve oğlunun ise bayıldıktan sonra öldürüldüğünün değerlendirilmesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde İl Jandarma ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timleri şüphelinin tespit edilmesine yönelik geniş çaplı saha çalışması gerçekleştirdi. Olayın ilk anından itibaren çevredeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alan ve sahada detaylı çalışma yürüten ekipler, kısa sürede şüphelinin aynı mahalleden H.E. (35) olduğunu tespit etti. Şüphelinin ilçeye bağlı Kargıpınarı Mahallesi'nde bir kuyumcuya öldürülen Nurgül Kaya'nın alyansını sattığı gün yüzüne çıktı. Bunun üzerine jandarma timleri, şüphelinin kaldığı başka bir mahalledeki kayınvalidesinin adresini buldu. Adrese operasyon gerçekleştiren ekipler, şüpheliyi yakaladı. Jandarmada işlemleri sona eren H.E., geçtiğimiz gün hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

mersinde-3-kisilik-aileyi-yakmisti-cezaevinde-intihar-etti-001.jpg

ATLETİ VE TİŞÖTÜNÜ PARÇALAYARAK KENDİNİ ASTI
Öldürülen Nurgül Kaya'nın alyansı dışındaki yaklaşık 800 bin TL değerindeki bilezik ve çeşitli ziynet eşyalarının bulunması için çalışmalar devam ederken, haberlerden katil zanlısını gören bir kişi şüphelinin olay günü kendisine 22 ayar 67 gram ağırlığındaki yaklaşık 160 bin TL değerinde bir bilezik getirerek borcuna karşılık verdiğini ifade etmişti. Tutuklanmasının sonrasında Mersin E Tipi Kapalı Cezaevine gönderilen cinayet şüphelisi H.E.'nin bugün akşam kaldığı tek kişilik hücrede intihar ettiği bilgisi edinildi. H.E'nin atlet ve tişörtünü parçalayarak kendini astığı tespit edildi. Yapılan inceleme sonrasında cenazenin otopsi için morga kaldırıldığı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma hala devam ediyor.