Migros çıldırdı! Alışveriş yapana 1000 TL hediye veriyor

Migros'tan alışveriş yapanlar için sürpriz haber var. Odeabank ile yeni bir işbirliği başlatan Migros, 1000 TL'lik alışveriş çeki hediye ediyor.

Migros çıldırdı! Alışveriş yapana 1000 TL hediye veriyor

Türkiye'de ekonomik alışveriş denilince akla gelen ilk adreslerden biri olan Migros'ta yeni bir kampanya daha başladı. Son dönemlerde Odeabank ile işbirliği yapan Migros Market zincirleri, mobil uygulamasını cep telefonlarına indiren ve verdiği kodu kullanan müşterilerine 1000 TL'lik hediye çeki veriyor. Migros'un yeni uygulaması alışverişi daha da ekonomik hale getirirken şartlar ve detaylar netleşti.

MİGROS'TAN HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI

Migros Market tarafından yapılan açıklamaya göre, Odeabank mobil uygulamasını cep telefonuna yükleyen ve ardından “MIGROS24” kodunu kullanan Vatandaşlara 10.000 TL'lik yatırım yapmaları durumunda 1000 TL Migros Sanal Market hediye çeki verilecek. Ancak sadece yeni kullanıcılar için kampanya geçerli olacak.

MİGROS HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI KATILIM TARİHLERİ

Migros'un yeni hediye çeki kampanyasına katılmak için en geç 31 Mayıs tarihine kadar Şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Kampanyaya katılım göstermek isteyenlerin ilk kez Odeabank müşterisi olmaları gerekiyor. Her kullanıcı Sadece bir kez kampanyaya katılabiliyor. Ayrıca Migros marketin bu kampanyası 1000 müşteri ile sınırlı tutuldu. O sebeple kampanyaya katılmak isteyenlerin acele etmesinde yarar var.

MİGROS SANAL MARKET ÜZERİNDE GEÇERLİ OLACAK

Migros'un yeni kampanyasından kazanılan hediye çeki sadece sanal market üzerinde geçerli olacak. Yani Migros kullanıcıları kazandıkları 1000 TL'lik hediye çeki ile sanal marketten alışveriş yapma şansına sahip olacak. Kampanyaya katılım için son tarih 31 Mayıs. Ancak katılım gösterecek vatandaşların göz önünde bulundurması gereken en önemli konu kampanyada 1000 kişi sınırının olması. O sebeple bu kampanyadan faydalanmak istiyorsanız acele etmenizde yarar var.