Migros’ta 3 gün geçerli yüzde 50 indirim! Sepetler doluyor

Migros'tan bomba indirim kampanyası geldi. 3 gün sürecek indirimde sepetlerde olacak. A'dan z'ye her şeyde yüzde 50 indirim fırsatı var.

Migros’ta 3 gün geçerli yüzde 50 indirim! Sepetler doluyor

Migros’tan çok konuşulacak yeni bir indirim fırsatı daha geldi. Ramazan sofralarını ayın başından beri indirimli ürünlerle süsleyen ünlü marketler zincirinde bu defa yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Saç bakım ürünleri şampuanlar cilt bakım ürünleri ve daha birçok ürün Migros'ta çok hesaplı fiyatlara satışa çıktı. 31 Mart'a kadar sürecek kampanyadan yararlanmak isteyenler Migros sanal marketten de sipariş verebilir.

Migros'ta kısa süreliğine başlayan yeni kampanya tüketiciler tarafından Çok beğenildi. Bakım ürünleri ve şampiyonlar da geçerli yeni indirim oranı yüzde 50 oldu. 31 Mart'a kadar geçerli indirimli ürünler listesini yayınlayan ünlü marketler günlerinde sepetleri dolduracak büyük kampanya var. Migros'un yeni indirim listesi haberimizde…

MİGROS'TA YEPYENİ FIRSAT ÜRÜNLERİ

Migros Market Ramazan ayının başından bu yana yaptığı kampanyalarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yeni fırsat ürünlerini de duyuran ünlü marketler zincirinde bu hafta hem fiyatlar çok hesaplı hem de Ürünler çok kaliteli. Migros'un yeni indirim listesinde yer alan ürünler şöyle:

Şampuan çeşitlerinde Yüzde 50 indirim

Saç bakım ürünlerinde Yüzde 50 indirim

Migros’un indirim kampanyası hem marketlerde hem de sanal markette geçerli. Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olanlar indirimli ürünlerden sipariş verebilir. Migros Market kampanyalarında daha birçok fırsat var. Ancak son tarih 31 Mart. O sebeple acele eden indirimli ürünleri yakalar.