Migros'tan 22-23-24 Mart'ta DEVASA Bayramlık İndirim! Kadınlar Sakın Kaçırmasın

Migros’tan Bayram öncesi kadınlara özel dev indirim geldi. Saç boyaları ve makyaj ürünlerinde fiyat indirimi çok beğenilecek.

Migros'tan 22-23-24 Mart'ta DEVASA Bayramlık İndirim! Kadınlar Sakın Kaçırmasın

Migros Market yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde sadece kadınlara özel dev indirime imza atıyor. Migros’un yeni indirim kampanyası kapsamında temel ürünlerinin yanı sıra Kadınlara yönelik Kozmetik ürünlerinde de fiyatlar düştü. Müşterilerine yönelik bir çok sürpriz ürünü listeye alan Migros marketin yeni kampanyası 22 23 24 Mart'ta geçerli. İşte Migros'ta bayram öncesi sizi bekleyen büyük indirimler…

MİGROS'TAN BAYRAMA BAYRAM EDECEK İNDİRİM KAMPANYASI

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan Migros'ta bayram öncesi devasa indirim kampanyası başladı. 22 23 24 Mart'ta geçerli yeni Migros indirimi kapsamında saç boyalarından makyaj malzemelerine parfümlerden cilt bakım ürünlerine kadar yüzlerce çeşit ürün de indirim var. Migros'un yeni indirim kampanyası ile sizlere ulaşacak fırsat ürünleri ise şöyle:

Saç Boyalarında ve Saç Şekillendiricilerinde %30 İndirim

Yüz, Vücut, El Bakım Kremlerinde ve Losyonlarda %50 İndirim

Maybelline, l'oreal Paris ve Golden Rose Markalı Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim

Duş Jellerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye

Kişisel Bakım ve Makyaj Aksesuarlarında %50 İndirim

MİGROS İNDİRİM FIRSATLARI MART 2024

Migros'ta cilt bakım ürünleri ve Kozmetik ürünlerinin yanı sıra temel gıda ürünlerinde de kampanya var. Migros indirim listesinde mart ayı sonuna kadar sizi bekleyen ürünler şöyle:

5 kg Migros Un 69 TL

Piliç Bonfile 179.95 TL

30'lu Yumurta 84.95 TL

400 g Uzman Kasap Dana Kuzu Kıyma 149.95 TL

15'li Yumurta 44.95 TL

12'li Sofia Havlu 89.95 TL

Migros'un indirim fırsatlarından faydalanmak isteyenler hemen bir Migros Money Club Kart edilebilir. Kasalardan bu kartı temin ederek daha uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz.