Müjde: 33.000 TL Ödeme Hesabınıza Yatıyor! TC Kimlik Sonuna Göre Hemen Alabilirsiniz

Hesaplara 33 bin TL'lik nakit destek ödemesi yatıyor. T.C kimlik numarası sonuna göre ödeme tarihleri belli oldu.

Müjde: 33.000 TL Ödeme Hesabınıza Yatıyor! TC Kimlik Sonuna Göre Hemen Alabilirsiniz

Yapı Kredi Bankası, Bayram öncesi müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını hafifletmek için yepyeni kampanyasını duyurdu. Özel ihtiyaç kredisi PTT hazırlanan Yapı Kredi Bankası Birgül kampanya kapsamında başvuru yapanlara 33.000 TL'lik hızlı ihtiyaç kredisi sunuyor. Yapı Kredi Bankası'nın yeni ihtiyaç kredisine başvurular sadece T.C kimlik numarası ile yapılıyor. Gelir belgesiz, kefilsiz, hızlı ve acil kredi arayanlar fırsatı kaçırmasın. Düşük faiz oranı ile avantajlı kredi fırsatları sunan Yapı Kredi, bayram öncesi ihtiyaçlarınız için 36 aya kadar vadeli nakit destek ödemesi sağlıyor.

33.000'LİK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Yapı Kredi müşterilerine özel olarak hazırladığı 33 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasında kolay ve pratik başvuru fırsatı sunuyor. TC kimlik numarası ile doğrudan Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden yapacağınız başvurulara dakikalar içinde yanıt veriliyor. Sadece müşterilerine yönelik bir kampanya düzenleyen banka, kredi notu 1500 puan ve üstü olanlara ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup 18 yaşından büyük olanlara kredi kullandırıyor.

ACİL NAKİT İHTİYACI OLAN BAYRAMA KADAR BAŞVURU YAPABİLİR

Acil nakit ihtiyacı olan müşterilerini zor durumda bırakmak istemeyen Yapı Kredi Bankası, bayrama kadar başvuru yapanlara kolaylık sağlıyor. Sadece birkaç dakika içinde onaylı yeni Kredi paketinden faydalanmak istiyorsanız hemen Yapı Kredi mobil uygulama üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilir dakikalar içinde de sonucu alabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası'nın yeni Kredi paketi 33 bin TL'den başlıyor Ancak 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. Acil ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başvuruların en geç 5 Nisan tarihine kadar yapılması gerekiyor. Başvuru şartlarını Taşıyan herkese verilen yeni Kredi, 36 ay vadeli olarak uygulanıyor. Ödeme zorluğu çekenler 3 ay ödeme erteleme seçeneklerini de değerlendirebilir. Ayrıca Yapı Kredi Bankası'nın faizsiz nakit avansı olmak üzere birçok fırsatı daha bulunuyor. Bayram öncesi kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinde kampanya katılım koşullarını ve detayları bulabilirsiniz.