Nişanlısının eski eşini vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı

İstanbul Bakırköy'de ünlü Radyocu Ersin Baydamar, nişanlının eski eşi Mithat Şahin'i vurmuştu. Şahin ağır yaralanırken Baydamar polise teslim oldu.

Nişanlısının eski eşini vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı

İstanbul Bakırköy'de meydana gelen olayda Radyocu Ersin Baydamar, nişanlısı Ebru Manay'ın eski eşi Mithat Şahin'i kendisine hakaret ettiği ve tehdit ettiği gerekçesiyle Yeşilköy'de silahla vurmuştu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yeşilköy sahilinde buluşan ikili arasında kısa süre içerisinde başlayan tartışma kavgaya döndü. Her iki tarafta birbirine silah çekerken Baydamar silahıyla Şahin'e ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Şahin kanlar içinde yere yığılırken Baydamar olay yerinden kaçtı.

Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken Şahin'in ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri ise kaçan baydamarın yakalanması için çalışma başlattı. Olaydan kısa süre sonra şüpheli Ersin Baydamar Bağcılar Güneşli'de bulunan bir polis merkezine giderek teslim oldu.

Emniyete iş ilanları tamamlanan Baydamar daha sonra Bakırköy Adalet Sarayı'na getirildi. Çıkarıldığı mahkemece kaç sene öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanan Baydamar cezaevine gönderildi.