Öğrenci velisinden öğretmene şiddet

İstanbul Sarıyer'de bir öğretmen, akran zorbalığı sebebiyle uyardığı bir öğrencisinin velisi tarafından yumruklu saldırıya maruz kaldı.

Öğrenci velisinden öğretmene şiddet

Sarıyer'de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yapması sebebiyle öğrencisine uyarıda bulunan öğretmen, öğrencinin babası tarafından okulda şiddete maruz kaldı. Şiddet uygulayan veli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, şahsın öğretmene yumruk attığı anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kayda alındı.

ogrenci-velisinden-ogretmene-siddet.jpg

ÖĞRETMEN YARALANDI
Olay, Sarıyer Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda yaşandı. Alınan bilgilere göre, okulda görev yapan öğretmen Necla Ö. akran zorbalığı yapan bir öğrencisine uyarıda bulundu. Uyarı üzerine öğrencinin "Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz" ifadeleriyle öğretmeni tehdit ettiği öğretmenin ise, "Evladım ben senin öğretmeninim. Bu nasıl bir üslup?" diyerek uyardığı iddia edildi. Öğretmen Necla Ö., daha sonra öğrencinin babası Ali Ç.'yi okula çağırdı. Daha önce de okul öğretmenleri ve yöneticileri ile de tartışarak sorun çıkardığı iddia edilen Ali Ç., okul koridorunda gördüğü öğretmen Nazlı Ö.'yü yumruk atarak yaraladı. Öğretmen aldığı darbe neticesinde yaralanarak hastaneye kaldırılırken iş göremezlik raporu verildiği bilgisi edinildi.

ogrenci-velisinden-ogretmene-siddet-001.jpg
VELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri ise konuyla alaklı çalışma başlatırken veli Ali Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Diğer yandan öğrencinin de benzer sebeplerden ötürü ara dönemde bulunduğu okula nakli yapıldığı iddia edilirken öğretmenin darp edildiği anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayda alındı.