Şimdi de Beyazıt Öztürk reklamları! Dün Fatih Altaylı, bugün Beyaz! Aman dikkat

Şimdi de Beyazıt Öztürk reklamları gündem oldu. Dün Fatih Altaylı üzerinden yapılan reklamlar, bugün ünlü Showmen Beyaz'a çevrildi.

Şimdi de Beyazıt Öztürk reklamları! Dün Fatih Altaylı, bugün Beyaz! Aman dikkat

Aman dikkat! Türkiye'ye yeni bir dolandırıcılık taktiği gelişti. Dün Fatih altaylı üzerinden yapılan reklamın yeni versiyonu ortaya çıktı. Bugün ise dolandırıcılar ünlü showmen Beyazıt Öztürk'ü hedef aldı!

BEYAZIT ÖZTÜRK İSMİYLE DOLANDIRICILIK!

gfg.jpg

Sosyal medyada yeni dolandırıcılık yöntemi reklam ile vatandaşları avlama. Fish taktiği denilen taktikle dün Fatih altaylı için dönen reklamlar, bugün Beyazıt Öztürk'e çevrildi!

"Tüm Türkiye'yi şoke eden skandal, Bu onun kariyerinin sonu mu" olarak verilen reklama binlerce kişiye gösterdi ve tıklanma alan dolandırıcılık vatandaşları kandırıyor.

Türkiye Bankası canlı yayında söyledikleri için Beyazıt Öztürk'e dava açtı adresine giden reklam sonrası vatandaşlara Kripto borsasında dolandırılmaya çalışılıyor. Haber de Beyazıt Öztürk'ün çok kazandığı ve sizinde bu yöntemle para kazanabileceğiniz okutuluyor. Ayrıca Ziraat Bankası gibi bankayı da reklama alet eden dolandırıcılar milyonlarca kişiden para topluyor.

Sayfada yer alan "Buradan kaydolun ve kazanmaya başlayın" kısmına sakın tıklamayın.

Bu reklamların nasıl onaylandığı ise merak konusu oldu.