Şok Marketlerinde 200 TL Fırsatı!

Zincir marketlerde özellikle temel gıda ürünlerindeki indirimleri ile en çok dikkat çekmeyi başaran Şok Marketleri şimdi de tüketicilerine 200 TL MaxiPuan dağıtmaya başladı.

Şok Marketlerinde 200 TL Fırsatı!

Ramazan dolayısı ile de her bir köşeden market kampanyaları çıkarken son günlerde en çok gündem olan yine Şok Market kampanyası oldu. 31 Mart'a kadar Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Şok Market Kampanyası'na katılıp Maximum Kart’ınız ile CepteŞok mobil uygulaması veya web sitesinden tek seferde 1.000 TL ve üzeri her market alışverişine 100 TL, toplamda ise 200 TL MaxiPuan veriliyor.

200 TL veren kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamak yeterli. Sonrasında ise kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman alım yapabiliyor olacaksınız.

ŞOK MARKET 200 TL KAMPANYA DETAYLARI
Şok Market Haberleri, SonDakika Şok Market Haberleri, Yeni Şok Market Haberi

Bu arada kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler ise şöyle sıralanıyor:
İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişler, Şok mağazaları ile CepteŞok mobil uygulaması veya web sitesinden yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhil.

Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler ise: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değil.

Ödül kullanım detaylarında ise MaxiPuan’ların 5 Nisan 2024 tarihinde en son kampanya kapsamında kullandığınız kartınıza yükleneceği belirtiliyor. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi ise 31 Mayıs 2024.

Kazanılan MaxiPuanlar sadece Şok Market'lerde geçerli olup Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak.

Şok Goyası, Bu Şok'lar Bir Başka - Murat Ülker

Şok marketin bu kampanyası kredi kartı bazında değil, müşteri bazında ve dolayısı ile bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilecek ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabiliyor.