ŞOK’tan hafta sonuna özel DEV indirim

Şok Market bu hafta sonuna özel dev indirim kampanyasını duyurdu. Kaçırılmayacak fırsatlarla dolu gene Şok aktüel ürünler kataloğu haberimizde…

ŞOK’tan hafta sonuna özel DEV indirim

Şok Market yepyeni indirim kampanyası ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Bu hafta sonu da devam edecek yeni aktüel ürünler kampanyası içinde piknik severler ve Kamp severler için özel ürünler yer alıyor. Bahar aylarının gelmesi ile birlikte yepyeni ürünlerini raflara taşıyan ŞOK marketin yeni indirim listesi haberimizde…

ŞOK AKTÜEL KATALOĞUNDA KAÇIRILMAYACAK KAMP VE PİKNİK ÜRÜNLERİ!

ŞOK Aktüel Kataloğu, kamp ve piknik tutkunları için heyecan verici ürünlerle dolu. Açık hava etkinliklerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz her şey, ŞOK Marketlerde özel fiyatlarla sizleri bekliyor.

KAMP VE PİKNİK İÇİN İDEAL ÜRÜNLERDE BÜYÜK İNDİRİMLER

XL Kamp Sandalyesi: Kamp konforunu artırmak isteyenler için ideal. Şimdi sadece 549 TL!

Desenli Kamp Sandalyesi: Hem rahat hem de şık, piknikleriniz için vazgeçilmez. İndirimli fiyatıyla 269 TL!

Katlanır Ahşap Bistro Set: Açık havada yemekler için şık ve pratik bir çözüm. Sadece 1.999 TL!

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE HER ZEVKE UYGUN SEÇENEKLER

Kamp ve piknik için aradığınız daha pek çok ürün ŞOK Marketlerde sizleri bekliyor. Kamp taburelerinden, minderlere, piknik masalarından sehpalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Bu ürünler, açık hava etkinliklerinizi daha keyifli ve konforlu hale getirecek.

ŞOK Aktüel Kataloğundaki bu fırsatları kaçırmamak için en yakın ŞOK Market şubesine uğrayın ve açık hava etkinlikleriniz için ihtiyacınız olan her şeyi avantajlı fiyatlarla edinin!