Tarım Kredi'den ÇILGIN Bayramlık İndirim! Stoklarla Sınırlı Fırsatlar

Tarım Kredi Kooperatif markette bayramlık indirimler başladı. Stoklarla sınırlı indirim kampanyasını yakalamak için acele edin.

Tarım Kredi'den ÇILGIN Bayramlık İndirim! Stoklarla Sınırlı Fırsatlar

Tarım Kredi’de bayrama özel indirim kampanyası başladı. Artık Ramazan ayının son Haftasına girilirken Tarım Kredi Kooperatifi markette de kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Tam bir bayramlık indirim hazırlayan Tarım Kredi Market, çikolatadan şekere, kolonyaya kolonyadan baklavaya kadar birçok üründe indirim yaptı. Tarım Kredi marketin bayramlık indirim fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız acele edin. İşte Tarım Kredi de haftanın indirim listesi…

Ramazan Bayramı'na özel indirimlerle dolu bir dönemi başlatan Tarım Kredi Marketleri, vatandaşların bayram hazırlıklarını ekonomik fiyatlarla yapmalarını sağlıyor. 30 Mart'tan itibaren başlayan ve 14 Nisan'a kadar sürecek olan kampanya, gıdadan temizliğe pek çok üründe cazip indirimler sunuyor.

BAYRAMLIK TATLAR VE GÜNLÜK İHTİYAÇLAR İNDİRİMDE!

Tarım Kredi Marketleri, bayramın vazgeçilmez tatlarından şekerlerden, çikolatalara kadar birçok üründe indirim yaparken, günlük yaşamda ihtiyaç duyulan peynir, çay, et ürünleri ve temizlik malzemelerinde de avantajlı fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkıyor. İşte Tarım Kredi'deki indirimli ürünler ve fiyatları:

- Lokum: 48,90 TL

- Şölen Madlen Çikolata: 114,90 TL

- Ülker Çikolatin: 108,90 TL

- Ender Kare Çikolata: 82,90 TL

- Macar Salam: 65,90 TL

- Kıyma: 149,90 TL

- Limon Kolonyası: 59,90 TL

- Beyaz Peynir: 118,50 TL

- Tarsus Kaşar Peyniri: 159,90 TL

- Çay: 109 TL

İNDİRİM FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN!

Tarım Kredi Marketleri'nde sunulan bu özel indirimler, Ramazan Bayramı hazırlıklarınızı ekonomik bir şekilde tamamlamanız için büyük bir fırsat. Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlı olduğundan, fırsatlardan yararlanmak için acele edin. En yakın Tarım Kredi Marketi'ni ziyaret ederek, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle bayram alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.