TBMM’den onay çıktı! İş kurmak isteyene devlet destekli 6 ay geri ödemesiz 500 bin TL faizsiz kredi

Yeni iş kurmak isteyenlere müjdeli haber yine devletten geldi. TBMM’den onay çıktı. Devlet destekli 6 ay geri ödemesiz 500 bin TL faizsiz kredi iş kurmak isteyenlere verilecek.

TBMM’den onay çıktı! İş kurmak isteyene devlet destekli 6 ay geri ödemesiz 500 bin TL faizsiz kredi

Kendi işinin patronu olmak isteyenler için güzel haber yine devletten geldi. TBMM’den onay çıktı kamu Bankası tarafından devlet destekli Kredi sağlanacak. Uygun ödeme koşulları ve 6 ay geri ödemesiz olarak verilen kredi desteği kısa süreliğine başladı. 6 ay geri ödemesiz 500 bin TL iş kurma kredisi almak isteyenler için başvuru şartları haberimizde…

Kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilere Halkbank'tan yeni fırsat geldi. Kamu Bankası yepyeni bir kredi paketini daha duyurdu.com Kendi işinin patronu olmak isteyenler için Halkbank'tan işletme kredisi verilecek. Üstelik de kredi miktarı tam 500 bin TL olarak belirlendi. Girişimcilik yapan ve Üretim yapmak isteyen vatandaşlar başvuru yapmaları durumunda Halkbank'tan 6 ay geri ödemesiz devlet destekli kredi alma şansına sahip olacak. Halkbank faizsiz ve 6 ay geri ödemesiz iş kurma kredisi ile ilgili başvuru şartları ve detaylar da belli oldu.

faizsiz-kredi-destegi-1.jpg

HALKBANK'TAN 6 AY GERİ ÖDEMESİZ FAİZSİZ 500.000 KREDİ DESTEĞİ

Halkbank'tan tekno girişimcilere devlet destekli faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. Banka tarafından Resmi Web Sitesi üzerinden yapılan açıklamada kredinin şartları belirtildi. Halkbank bu Kredi desteğini bilişim ve yazılım sektörü başta olmak üzere teknoloji alanında faaliyet göstermek isteyen işletmelere sağlayacak. Halkbank tekno girişimci kredisi ile ilgili başvuru yapabilecek kişiler şu şekilde belirtildi:

* Bilişim ve yazılım sektöründe hali hazırda faaliyet gösteren ya da yeni bir iş kuracak olan kişiler

* TÜBİTAK, KOSGEB ya da bakanlık tarafından teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmak için hak kazanmış olan vatandaşlar

* Teknopark ve Teknokent gibi teknoloji geliştirme bölgelerinde görev alan kişiler

faizsiz-kredi-destegi-2.jpg

HALKBANK FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Halkbank tarafından devlet destekli olarak girişimcilere sağlanacak olan Kredi desteğinin detayları belli oldu. 6 ay geride ödemesiz faizsiz 500 bin TL kredi kullanmak için Halkbank'ın aradığı başvuru şartları şu şekilde:

Teknoloji alanında proje üretmek

KOSGEB tarafından başlatılan kurslara katılım göstermek

18 yaşından büyük olmak

Teknoloji alanında faaliyet gösteren bir iş yeri kurmak

Halkbank tarafından sağlanacak olan 6 ay geri ödemesiz ve faizsiz 500.000 TL kredi desteğinden faydalanmak için bu şartlara uygun olmak gerekiyor. Şartları taşıyan girişimciler başvuru işlemlerini Halkbank şubelerinden ya da KOSGEB aracılığı ile yapabiliyor. Yaklaşık 3 gün süren inceleme süreci sonrasında başvuru sonucunuz olumlu ya da olumsuz şekilde tarafınıza SMS yoluyla bildiriliyor.