TC Kimlik 15.000 TL Destek Ödemesi Bu Sabah Açıklandı

T.C kimlikle 15.000 TL ödeme bu sabah duyuruldu. şubeye gitmeden ATM'den hızlı destek ödemesi verilecek.

TC Kimlik 15.000 TL Destek Ödemesi Bu Sabah Açıklandı

Nakit sıkışıklığı olanlar için sabah saatlerinde güzel haber var. Denizbank tarafından yapılan duyuruya göre T.C kimlik kartı ile 15.000 TL'lik nakit destek ödemesi verilecek. Şubeye gitmeden doğrudan ATM'den verilecek olan ek ödeme hızlı kredi olarak hesaplara geçecek. Denizbank 15.000 TL kredi başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde…

Denizbank'tan mayıs ayına özel yepyeni bir faizsiz kredi fırsatı geldi. Nakit paraya sıkışan ve acil kredi ihtiyacı olanlar için Denizbank hızlı Kredi başlattı. Şubeye gitmeden ATM'den verilecek olan 15.000 TL'lik kredi TC kimlik numarası aracılığıyla yatacak.

DENİZBANK HESABI OLANLAR ANINDA ALACAK

Denizbank hızlı kredi kampanyası kaydeder müşterileri için geçerli. Denizbank hesabı olanlar ve kredi kartı kullananlar birdir hiç şubeye gitmeden ATM üzerinden hızlı başvuru yaparak Kredi desteğinden yararlanma şansını elde edecek. 15.000 TL'lik acil kredi desteği aslında faizsiz nakit avans olarak sağlanıyor.

BAŞVURULAR ATM'DEN YAPILIYOR

Denizbank faizsiz nakit avans kampanyasına başvurular ATM'den yapılıyor. Kredi kartınızı ATM'ye taktıktan sonra sadece birkaç dakika içinde nakit avans başvurusunu yapabilir 15.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli nakit avansı hemen alma şansına sahip olabilirsiniz. En yakın DenizBank şubesi üzerinden yeni faizsiz nakit avans imkanı için başvuru yapmak mümkün.

DENİZBANK FAİZSİZ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI

Denizbank tarafından sadece müşterileri için sağlanan faizsiz nakit avans fırsatına başvuru yapmak için mutlaka bankanın müşterisi olmamız gerekiyor. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 18 yaşından büyük olmak ve kredi kullanmak için uygun olmakta aranan şartlar arasında. 1200 puan üstü kredi notu olan herkes DenizBank’tan acil kredi alma hakkına sahip oluyor.

50.000 TL'YE KADAR DA İHTİYAÇ KREDİSİ KULLANABİLİRSİNİZ

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyaları da devam ediyor. Eğer Denizbank hesabınız varsa sms ile başvuru yaparak 50.000 TL'ye kadar acil ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Aldık düşük faizli kredi veren bankalar listesinde üst sıralarda yer alan Denizbank, cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden "Kredim" bir boşluk TC kimlik NO yazıp 33 80 numarasını kısa mesaj göndermenin durumunda da ihtiyaç kredisini değerlendirme sürecini başlatıyor. Sadece 5 dakika süren değerlendirme süreci sonunda hızlı ihtiyaç kredisi onayı veriliyor.