TC. Kimlik Numarası SONUNA GÖRE ödemeler başladı! Nisan ayı yardım paraları yatıyor

TC kimlik numarası son hanesine göre sosyal yardım ödemeleri başladı. Nisan ayı sosyal yardım paraları Bayram öncesinde hesaplara yatıyor.

TC. Kimlik Numarası SONUNA GÖRE ödemeler başladı! Nisan ayı yardım paraları yatıyor

Ramazan Bayramı için artık geri sayım başlarken devletten sosyal yardım alan vatandaşlar da sosyal yardım ödemeleri Bayram öncesinde yatar mı sorusuna yanıt arıyordu. Beklenen açıklama Nihayet Geldi. Ramazan Bayramı öncesi sosyal yardım paraları hesaplara yatacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son dakika duyurusuna göre milyonlarca vatandaşın aldığı sosyal yardım ve destek ödemeleri T.C kimlik numarasına göre ödeme tarihleri belli oldu. Peki kim ne zaman ödeme alacak? Sosyal yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı her ay milyonlarca vatandaşa sosyal yardım ve destek ödemesi yapıyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi sosyal yardım alan vatandaşlar ödemelerin öne alınıp alınmayacağını merak ediyordu. Bu konuda bir son dakika açıklaması geldi. Sosyal yardım ödemeleri erken yatacak. Aile Bakanlığı Sosyal Yardım ödeme tarihleri ve detaylar haberimizde…

NİSAN AYI SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİ ERKEN YATAR MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının her ay milyonlarca haneye sağladığı sosyal yardım paraları nisan ayı ödeme tarihleri merakla araştırılıyor. Çünkü nisan ayında kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesinde ödemelerin hesaplara yatması bekleniyor. Aile Destek paketi, evde bakım maaşı, yaşlılık aylığı, engelli maaşı ve SED yardımı ödemelerine ilişkin merakla beklenen tarihler belli oldu. Sosyal yardım paraları bu ay hesaplara erken geçecek.

BUGÜNDEN İTİBAREN ÖDEMELER BAŞLIYOR

Milyonlarca kişinin faydalandığı sosyal yardım ve destek ödemelerine ilişkin açıklama Nihayet geldi. 10 Nisan’da kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardım paraları hesaplara yatacak. Aile Destek paketi evde bakım maaşı yaşlılık aylığı engelli maaşı ve SED yardımı ödemeleri Bugünden itibaren başlıyor. T.C kimlik numarasına göre yatacak olan ödemeleri hak sahipleri IBAN numaraları ve PTT hesaplarından alabilecek.