Uçak Biletleri Vergisiz 170 TL'ye Geliyor! Havayolu Şirketi Geçici Kampanya Başlattı!

Uçakla seyahat etmeyi sevenlere ve sık sık uçak kullananlara sürpriz! Vergisiz fiyatı 170 TL'ye tekabül eden biletleri kaçırmak istemeyebilirsiniz.

Uçak Biletleri Vergisiz 170 TL'ye Geliyor! Havayolu Şirketi Geçici Kampanya Başlattı!

Ucuz uçak bileti arayanlara gün doğdu. Bu sefer havayolu şirketi, inanılmaz bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Gezmek isteyenler için daha ucuza seyahat mümkün hale geldi. Kısa süreli bu kampanyada bilet fiyatları ne kadara düştü açıklıyoruz. Vergisiz 170 TL'ye uçmak için ne yapmak gerekiyor, hangi firma bu avantajı sunacak tüm sorularınız yanıt buldu. Otobüs biletinden çok daha ucuza seyahat etmek mümkün denseydi kimin aklına gelirdi? İşte tüm detaylar...

Pegasus, seyahat severlere yönelik dikkat çekici bir uçak bileti kampanyası başlattı. Türkiye genelinde geçerli olan bu kampanya, artan otobüs bileti fiyatlarına alternatif olarak sunulmuş ve ekonomik seyahat etme olanağı sağlamıştır. Özellikle Kıbrıs uçuşları için belirlenen kampanya fiyatları, seyahat etmek isteyen vatandaşlar için büyük bir avantaj sunuyor. Eğer siz de uçuşlarla ilgileniyorsanız en az ne kadar ödeyebilirsiniz gelin hesaplayalım.

5 Euro'dan Başlayan Fiyatlar!

Kampanya, 5€+vergilerden başlayan fiyatlarla Kıbrıs uçuşlarını kapsıyor ve toplamda 8.500 koltuk için geçerli olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, Kıbrıs'a uygun fiyatlarla ve konforlu bir şekilde seyahat etme fırsatı demektir. Pegasus, resmi açıklamasıyla kampanyanın detaylarını ve geçerli olduğu hatları duyurdu. Ercan-Adana, Ercan-İzmir, Ankara-Ercan-Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen-Ercan-İstanbul Sabiha Gökçen gibi hatlar, 5€+vergilerle başlayan fiyatlarla sunuluyor. Daha geniş bir seyahat rotası için 9€+vergiler ve 15€+vergilerle başlayan fiyatlarla sunulan hatlar ise İzmir-Ercan, Ercan-Kayseri, Antalya-Ercan gibi popüler rotaları kapsıyor.

Otobüsten Daha Ucuza Gelecek

Son yıllarda otobüs ve uçak bilet fiyatları ciddi oranda zamlanmıştı. Bu kararlardan sonra son kampanyanın etkisi sanıldığından çok daha büyük oldu. Uygun fiyatlı biletlerin hızlı şekilde tükenmesi bekleniyor. Pegasus'un yeni bir kampanyası daha olduğu vakit haber sitemizden güncel detaylarına ulaşabileceksiniz. Öte yandan şirketin resmi internet sitesini de kontrol edebilirsiniz. Bu kampanya, özellikle zamların etkisiyle yükselen otobüs bileti fiyatları karşısında vatandaşlara ekonomik bir alternatif sunmayı amaçlıyor. Seyahat planı yapanlar, Pegasus'un avantajlı fiyatlarından yararlanarak Türkiye'nin çeşitli şehirlerine ve Kıbrıs'a uygun fiyatlarla seyahat edebilirler. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların, Pegasus'un resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmekte ve kampanya kapsamındaki sınırlı sayıdaki koltuklar nedeniyle harekete geçmek için beklememeleri öneriliyor.