Vakıfbank ve Halkbank borçları tek kalemde siliyor! 3 ay geri ödemesiz 70.000 TL verilecek

Borcu olan vatandaşlara Vakıfbank ve Halkbank'tan güzel haber geldi. 2 banka güçlerini birleştirdi borç kapatma kredisi için düğmeye bastı.

Vakıfbank ve Halkbank borçları tek kalemde siliyor! 3 ay geri ödemesiz 70.000 TL verilecek

Vakıfbank ve Halkbank müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. İki Devlet Bankası'ndan bomba gibi bir borç kapatma kredisi geldi. Devlet destekli borç kapatma kredisi kampanyası kapsamında başvuru yapanlara 3 ay geri ödemesiz 70.000 TL'lik nakit destek sağlanacak. Düşük faizli borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler için 2 bankanın kampanyasının detayları belli oldu. İşte Vakıfbank ve Halkbank'tan düşük faizi uzun vadeli borç kapatma kredisi kampanyaları…

Borcu olan vatandaşlar için iki Devlet Bankası'ndan önemli duyuru Sabah saatlerinde geldi. Vakıfbank ve Halk Bankası nakit ihtiyacı olanlara borç kapatma kredisi desteği sağlayacak. Bu kampanya sayesinde borcu olan vatandaşlar borçlarını tek bir çatı altında toplama ve daha düşük faizli ödeme fırsatına sahip olacak. Vakıfbank ve Halkbank borç kapatma kredisinin başvuru şartları da netleşti. 3 ay geri ödemesiz uzun vadeli borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler için merak edilen detaylar haberimizde….

BORCU OLANLARA DEVLET DESTEKLİ KREDİ

Vakıfbank ve Halkbank'tan Sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre borcu olan vatandaşlara devlet destekli borç kapatma kredisi fırsatı sunulacak. Düşük faizli borç kapatma kredisi limiti yetmiş bin TL olarak belirlendi. Vakıfbank ve Halkbank bu krediyi 3 ay ödeme ertelemeli olarak sunacak. Borç kapatma kredisi başvuruları mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile de yapılabilecek. Başka bankalara kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlar yeni kampanya ile borçlarını tek bir çatı altında toplama ve daha kolay ödeme fırsatına sahip olacak.

borc-kapatma-kredisi-2.jpg

DEVLET DESTEKLİ BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI

Vakıfbank ve Halkbank tarafından devlet destekli sunulacak borç kapatma kredisi şartları da belli oldu. Bu Kredi ödemesinden faydalanmak isteyenlerin Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması ve başka bankaların Kara listesinde bulunmaması gerekiyor. Borcu olan 18 yaş üstü bütün vatandaşlar borç kapatma kredisi başvurusunu kolayca bankaların dijital bankacılık kanalları aracılığıyla yapılabiliyor. Vakıfbank ve Halkbank borç kapatma kredisi başvuruları 30 Kasım 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar başvuru yapmak isteyenler Yukarıdaki başvuru kanallarını kullanabilecek.