Yapı Kredi'den 30.000 TL'lik rekor promosyon sürpriz! Müjde az önce geldi

Yapı Kredi'den vatandaşa 30.000 TL'lik rekor promosyon sürprizi geldi. Az evvel açıklandı, ödeme tarihi belli oldu.

Yapı Kredi'den 30.000 TL'lik rekor promosyon sürpriz! Müjde az önce geldi

Promosyon çılgınlığı seçim öncesinde de hız kesmeden devam ediyor. Hem emeklilere hem de çalışanlara yönelik bankaların kesesinin ağzı sonuna kadar açılmış durumda. Bankalar promosyon rekabetini daha da üst seviyeye taşırken yapı Kredi’den sürpriz bir haber geldi. Yapı kredi bankası promosyon çıtasını resmen arsa çıkardı. 30.000 TL’lik promosyon anlaşması sağlandı imzalar atıldı. Yapı kredi bankası o tarihte promosyonları ödeyecek. Yapı Kredi’nin yeni rekor promosyon ödemesi ile ilgili detaylar haberimizde…

YAPI KREDİ'DEN REKOR PROMOSYON FIRSATI

2024 Ocak ayı itibarıyla maaşlara yapılan artışlar son derece yüksek oldu. Elbette bu durum bankaları da harekete geçirdi. Hem emeklilere verilen promosyon ücretlerinde hem de çalışanlara verilen promosyonlarda ciddi artışlar var. Bu konuda en yüksek promosyon veren bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası oldu. Yapı Kredi yeni promosyon sözleşmesi imzaladı. Çalışanlar için sağlanacak rekor promosyon miktarı ise 30.000 TL'ye yükseldi.

YENİ PROMOSYON ANLAŞMASINA İMZALAR ATILDI

Yerel seçimler yaklaşırken ara zam söylentilerinin sürdüğü Bugünlerde bankalarda promosyon kampanyalarına peş peşe güncellemeler yapmaya devam ediyor. Yapı Kredi Bankası da bir belediye ile masaya oturdu. İmzalar atıldı promosyon anlaşması tamamlandı. Yapı Kredi Bankası promosyon rekorunu 30.000 TL'ye çıkardı.

Yapı Kredi Bankası'nın yeni promosyon fırsatı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan 9.500 personel için sunuldu. Yapılan promosyon görüşmelerinde daha önce 27.500 TL üzerinde Anlaşılan promosyon miktarının 30.000 TL'ye yükseltildiği bildirildi. Yani Yapı Kredi Bankası ay sonuna kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına 30 bin Tl'lik promosyon desteği sağlayacak.

YENİ ANLAŞMALAR DEVAM EDİYOR

Diğer yandan bankalar ve belediyeler arasında promosyon görüşmeleri devam ediyor. Yerel seçimler öncesi zam beklentileri ile birlikte bankalar rakam yükseltirken yeni anlaşmaların da yolda olduğu duyuruldu. Bankalar ve belediyeler Arasında yeni promosyon anlaşmaları yapılması halinde haberlerimiz de sizlerle paylaşacağız.