Yapı Kredi’den emekliye zamlı promosyon! Yeni rakam emekliyi mest etti

Yapı Kredi bankası, emekli promosyon ücretlerine zam yaptı. 4A 4B 4C emeklisine verilecek yeni rakam adeta mest etti.

Yapı Kredi’den emekliye zamlı promosyon! Yeni rakam emekliyi mest etti

Yapı Kredi yeni emekli promosyonu kampanyasını güncelledi. 1 Nisan - 30 Nisan arası geçerli olacak yeni promosyon milyonlarca emekliyi mest edecek. Çünkü, Yapı kredi Bankası resmen rakiplerine fark attı. Emekli müşterileri için kesenin ağzını iyice açan banka, başvuru yapanlara ekstra fırsatlar da sunacak. İşte Yapı Kredi Bankası’ndan emekliye özel yeni ve cazip kampanyalar…

Yeni ay yeni promosyonlar başlıyor. Kamu bankalarında yaşanan promosyon artışı özel bankalara da sıçradı. İlk açıklama Yapı Kredi bankasından geldi. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankasına taşıyan emekliler rekor promosyon ile buluşacak. Çünkü banka, rakiplerine fark atarak emekliyi mest edecek yeni rakamlarını duyurdu. İşte Yapı Kredi’den emekliye özel Nisan ayı maaş promosyonu ücretleri…

ÖZEL BANKALAR DA EMEKLİ PROMOSYONLARINI YÜKSELTİYOR

Kamu bankalarının emekli promosyon ödemelerini 8.000 TL ile 12.000 TL aralığında güncellemesinin ardından, özel bankaların da emekli promosyonlarını artırma yoluna gitmesi dikkat çekiyor. Mart ayının sonlarında özel bankalar tarafından yapılan duyurularla, emekli promosyon ödemelerinde artışa gidildiği belirtildi. Bu kapsamda, Yapı Kredi Bankası'nın emekli promosyonu kampanyası, maaş aralıklarına göre sağlanacak ödemelerle emeklilere cazip fırsatlar sunuyor.

YAPI KREDİ'DEN EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası, 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında emekli aylığını üç yıl boyunca bankadan alma taahhüdünde bulunan emeklilere 15.000 TL'ye varan nakit promosyon sunuyor. Bankanın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, kampanya şartları şöyle:

Net geliri 9.999 TL'ye kadar olanlara 5.500 TL,

10.000 TL - 14.499 TL arası gelire sahip olanlara 8.750 TL,

15.000 TL - 19.999 TL arası gelire sahip olanlara 11.000 TL,

20.000 TL ve üzeri gelire sahip olanlara 13.000 TL nakit promosyon ödeniyor.

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA BEKLENEN ZAM

Kamu bankalarının promosyon ödemelerindeki artışın ardından, özel bankaların da promosyonları güncellemesi emekliler arasında olumlu karşılandı. Temmuz ayı itibarıyla maaşlara uygulanacak altı aylık enflasyon zammı sonrası, emekli promosyonlarında yeni bir güncellemenin olup olmayacağı merak konusu. Emekli maaşlarına yapılacak zammın netleşmesiyle, promosyon ödemelerinde de değişiklik olması bekleniyor. Bankalar, bu tür değişiklikleri resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuracaklar.