Yarış atı tren istasyonuna daldı!

Avustralya’dan herkesi şaşkına çeviren görüntüler yayınlandı. Oldukça ilginç bu olayda, bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı.

Yarış atı tren istasyonuna daldı!

Yolcuların beklediği perona dalış yapan yarış atı, sahibi gelip kendisini alana kadar bir süre etrafta kendi haline gezindi. Yetkililerden gelen açıklamaya göre atın sahibi olay öncesi kayıp ihbarı dahi yapmıştı.

yaris-ati-tren-istasyonuna-daldi.jpg
AT İÇİN KAYIP İHBARI YAPILDI

New South Wales eyaletinde 5 Nisan’da cereyan eden bu olayla ilgili açıklama yapan yetkililer, yarış atının nasıl kaçtığına dair herhangi bir bilgi paylaşmayarak atın, sağanak yağmurdan kaçmak için tren istasyonuna sığındığını dile getirdi. Peronda bir süre kendi haline gezinen atın daha sonra sahibi tarafından alındığı ifade etti. Yetkililer, atın sahibinin olaydan önce kayıp ihbarı yaptığını ayrıca belirtti.

yaris-ati-tren-istasyonuna-daldi-001.jpg
YAĞMURDAN KAÇTI TREN İSTASYONUNA SIĞINDI

Oldukça ilginç bu olayda, bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalış yapan yarış atı, sahibi gelip kendisini alana kadar bir süre etrafta kendi haline gezindi. Yetkililerden gelen açıklamaya göre atın sahibi olay öncesi kayıp ihbarı dahi yapmıştı. New South Wales eyaletinde 5 Nisan’da cereyan eden bu olayla ilgili açıklama yapan yetkililer, yarış atının nasıl kaçtığına dair herhangi bir bilgi paylaşmayarak atın, sağanak yağmurdan kaçmak için tren istasyonuna sığındığını dile getirdi. Peronda bir süre kendi haline gezinen atın daha sonra sahibi tarafından alındığı ifade etti.