Bağış: Azim ve kararlılık her türlü engeli bertaraf eder

Türkiye Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış,Prag'da düzenlenen toplantıda “Başarının Temel Faktörleri" temalı bir konuşma yaptı.

Bağış: Azim ve kararlılık her türlü engeli bertaraf eder

Prag merkezli Comenius Avrupa kültür, eğitim, bilimsel ve teknik işbirliği Derneğinin Çek Ticaret Odası ile bu yıl 28. Kez düzenledikleri geleneksel “Başarının Temel Faktörleri (Key Factors of Success)” temalı konferansta bir konuşma yapmaya davet edilen TC Prag Büyükelçisi Egemen Bağış katılımcılara pandemiye rağmen iki ülke arasındaki işbirliği ve ticareti arttırma konusunda elde edilen başarının perde arkasını anlattı. 

Çek Cumhuriyeti Senato Başkan Yardımcısı Jiri Ruzicka başta olmak üzere birçok üst düzey Çek devlet, iş ve STK Yöneticisinin katıldığı ve Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesine ev sahipliği yapan Prag Kalesinde gerçekleşen toplantıda konuşan Büyükelçi Bağış zihinsel kararlılığın her türlü engeli bertaraf etmek için en önemli faktör olduğunun altını örnekler vererek çizdi.

Gün boyu süren program sonrası her yıl olduğu gibi düzenlenen ödül töreninde farklı alanlarda başarılı kurum ve kuruluşlara ödüller verildi. Ödül törenine eşi Beyhan N. Bağış ile birlikte katılan Büyükelçi Bağış kendi alanında lider konumdaki bir çok yönetici ile görüşme imkanını da değerlendirdi.