CHP-İYİ Parti ittifakı mı geliyor? Meral Akşener ve Özgür Özel görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında gerçekleşen görüşme sona erdi. CHP İYİ Parti ittifakı mı geliyor?

CHP-İYİ Parti ittifakı mı geliyor? Meral Akşener ve Özgür Özel görüştü

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Parti Genel merkezinde ziyaret etti. Meral Akşener’in Özgür Özel'i kapıda karşılamaması dikkat çekti. Görüşmenin ardından Özgür Özel işbirliği teklif ettiklerini açıklarken Meral Akşener ise genel kurulda işbirliğinin görüşüleceğini söyledi.

CHP Başkanı Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında merakla beklenen görüşme gerçekleşti. Meral Akşener Parti merkezinde Özgür Özel'i kabul ederken kapıda karşılamaması dikkat çekti. Görüşmenin ardından iki Lider yerel seçimler için iş birliği sinyali verirken Meral Akşener’in geri vites yapması sosyal medyada Gündem oldu.

GENEL KURULA TAŞINACAĞINI SÖYLEDİ

Bugün Meral Akşener ve Özgür Özel arasında yapılan görüşme öncesi iyi Parti ve CHP kurmayları geceden bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin ardından ise Meral Akşener işbirliği konusunu genel kurula taşıyacağını belirtirken Özgür Özel ise cevaplarını aldıklarını söyledi.

Özgür Özel'in görüşmenin ardından yaptığı "Yaptığımız görüşmede çok iyi değerlendirmeler yaptık. Bir GİK kararıyla alınmış kararları vardı. Biz bu karara saygılı olduğumuzu bir yerel seçimlerde ittifak kelimesi yoruldu diye tekrar ettim. Yerel seçim ikili işbirliklerini gerektiriyor. İşbirliğinde olup olamayacağımızı, kararı yeniden gözden geçirilip geçirilmeyeceğini, birlikte çalışılıp çalışılmayacağına dair cevabımızı aldık" açıklaması, işbirliği olacak yorumlarına sebep oldu.