Ekrem İmamoğlu 2028'de Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor? Özgür Özel'den flaş açıklama

CHP genel başkanı Özgür Özel katıldığı bir canlı yayında İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Peki Ekrem İmamoğlu 2028'de cumhurbaşkanı adayı mı oluyor?

Ekrem İmamoğlu 2028'de Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor? Özgür Özel'den flaş açıklama

CHP genel başkanı Özgür Özel dün akşam katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Özgür Özel'in Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalar ise oldukça çarpıcı oldu.

EKREM İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI MI OLACAK?

Canlı yayında gazetecilerin sorularına yanıt veren CHP genel başkanı Özgür Özel, CHP'nin 2028'de cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusunu da cevapladı. En doğal adayın partinin genel başkanı olduğunu belirten Özgür Özel, ancak kendisi ile birlikte 50+1'i bulamayacaklarını düşündükleri zaman başka bir aday üzerinde çalışabileceklerini söyledi.

Öncelikle Cumhurbaşkanı adayını kendi partileri içinde arayacaklarını belirten Özgür Özal, Ekrem İmamoğlu ile ilgili açıklamalarında ise doğru ismin Ekrem İmamoğlu olacağını söyledi. Özgür Özel açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"O adayı elbette öncelikle kendi partisinde arayacak. 90. Dakikada takım penaltıyı kazanmış. Sahadaki oyuncularımdan doğru isim Ekrem bey ise Ekrem bey penaltıyı atar. Doğru isim kimse penaltıyı o atar, maçı biz kazanırız. Ben kendi dönemimde bu koltuğun hakkını vereceğim. Kendime ait en ufak bir hırsım, en ufak bir ihtirasım, en ufak bir kompleksim yok."