Işıl Çetin, İstanbul Sözleşmesini değerlendirdi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkez YK üyesi Işıl Çetin, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk ile canlı yayında İstanbul sözleşmesini değerlendirdi.

Işıl Çetin, İstanbul Sözleşmesini değerlendirdi



Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkez YK üyesi Işıl Çetin, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk ile canlı yayında İstanbul Sözleşmesini değerlendirdi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ BU PROJENİN  EL KİTABIYDI

Işıl Çetin konuşmasında Cinsiyetsiz Toplum Projesi'nin  emperyalizm tarafından milli devletleri çökertme planı olduğunu belirterek , "İstanbul Sözleşmesi bu projenin el kitabıydı" tanımlamasında bulundu.

Işıl Çetin konuşmasında "Cinsiyetsiz toplum projesi; başta ABD olmak üzere emperyalist batının içeriden yozlaşmayla bizim gibi milli devletleri çökertme planının adıdır. 

Topla,silahla elde edemedikleri ülkemizi,  yoz kültürleriyle dönüştürerek devletsizleştirme politikasıdır.

İstanbul Sözleşmesi'de bu projenin el kitabıydı."ifadelerini kullandı.


SOROS'UN FİNANSE ETTİĞİ YAPILAR SÜRECE ARACI OLDULAR

İstanbul Sözleşmesi'nde kadına yönelik şiddeti önlemede tek bir maddenin olmadığını işaret eden Çetin, Soros tarafından fonlanan bir takım yapıların bu sürecin aracı olduklarını söyledi.

Işıl Çetin devamında " Kadına karşı şiddet,  toplum olarak hepimizin hassas noktası. Batılı ülkelerde bu hassas noktalarımızı kullanarak bu projelerini gerçekleştiriyor.Dolayısıyla  fonladıkları örgütler ve yapılar bu projelerin bir aracı olarak bu görevi üstlenmiş durumdalar.

İstanbul Sözleşmesi'nin kadına karşı şiddeti önlemede tek bir maddesi yoktur. Aksine topluma yozlaşmayı dayatan ve bunu cinsiyetsizleştirmeyi dayatan,dolayısıyla devletsizleştirmeye dayatan bir yaptırımı ,kanunlarımızın içerisine yerleştirmemize dayattı İstanbul Sözleşmesi.

Tamamen Avrupa Konseyi'nin Soros tarafından yetiştirilmiş elemanları tarafından hazırlandı.
İçimizde de bu elemanların desteklediği, Soros'un fonladığı ekip, can havliyle,can simidi olarak bu sözleşmeye yaslandılar."
dedi.


FEMİNİZM TAMAMEN BATI'NIN KONTROLÜNE GEÇTİ

Konumasında feminizm konusuda açan Işıl Çetin,feminizmin başlangıçta doğru taleplerle ortaya çıktığını fakat bu hareketin zamanla tamamen batının kontrolünde geçtiği açıkladı.

Işıl Çetin konuşmasında şunları söyledi:

"Batı bize hiç bir zaman bir şeyi," alında bununla size medeniyet getireyim."diye gelmez.

Kadına yönelik olan kısmı "feminizm"idi. Bunuda feminizm adı altında gerçekleştirdi.

Bugün bütün feminist hareketler önce çıkışı yanlış değildi. Tamamen ekonomik özgürlüklere dayanan bir yapısı vardı. Fakat yumuşak karnımız olması dolayısıyla feminizme tamamen artık batının kontrolünde görebiliyoruz.

Feminizm bugün tamamen batının yönlendirdiği, içinde kadının gerçek mücadelesinin dışında toplumu yozlaştıran,kadını kimliksizleştiren,kadını cinsiyetsizleştiren hatta bir çok yerde kadını yoksayan,kadın cinsiyetini ortadan kaldıran bir duruma evrildi."dedi.


LGBT HAREKETİ, FEMİNİZM CİNSİYETSİZLEŞTİRME NOKTASINA GELDİĞİNİN AÇIK GÖSTERGESİDİR

LGBT hareketinin (kişileri ve kişilerin tercihlerini dışında tutarak) feminizim cinsiyetsizleştirme noktasında geldiğinin çok açık göstergesi olduğunu ifade eden Işıl Çetin,"Feminizim bir sonraki aşaması toplumun cinsiyetsizleştirilmesidir. Örneğin 8 Martlarda feminist gece yürüyüşlerindeki utanarak gördüğümüz pankartları, toplum olarak ağzımıza alamayacağımız talepleri, lgbt hareketi içerisinde birleştirerek verildi.

LGBT hareketi feminizim cinsiyetsizleştirme noktasında geldiğinin çok açık göstergesidir.

LGBT  hareketinin bugünkü programlarına ve hedeflerine baktığımda, kişileri,şahıslari ve kişilerin tercihleri bunun dışında tutarak, Amerika'nın  batı emperyalizminin yok etmek için başka bir alanı olarak görüyorum.  bölme ve parçalama programı içerisinde paket programının içerisinde görüyorum.

 Cumhuriyet Kadınları Derneği olarak kadına karşı şiddeti önleyeceğiz yalanlarının arkasına saklanıp, en hassas duygularımızı vatanımızı bölme projelerine alet edenlerin oyunlarını bozmaya devam edeceğiz."
dedi.