Perinçek'ten Erdoğan'a teklif: Birlikte yönetelim

ABD'nin içerideki piyonlarıyla birlikte Türkiye'ye yönelik kaos planı olduğunu söyleyen Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, "AK Parti statükosunu değiştirmesi lazım. Bir koalisyon hükümeti kurması lazım. AK Parti MHP ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım..." dedi.

ABD'nin içerideki piyonlarıyla birlikte  Türkiye'ye yönelik kaos planı olduğunu söyleyen  Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, "AK Parti statükosunu değiştirmesi lazım. Bir koalisyon hükümeti kurması lazım. AK Parti MHP ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım..." dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da yaptığı açıklamada “AK Parti, MHP ve Vatan Partisi Türkiye'yi beraber yönetmeli” diyerek koalisyon hükümeti önerisinde bulundu. Doğu Perinçek programdaki açıklamalarında şunları söyledi:

ABD'nin Türkiye'ye karşı kaos planına en çok Vatan Partisi, MHP ve AK Parti direnmektedir.  Tayyip Erdoğan doğru konumdadır,milli cephededir.Türk Milleti'nin ,Türk Ordusunun başındadır. Ama düzeltmesi gereken çok önemli hataları vardır. Bizimde görevimiz bu hataları düzeltmesine yardımcı olmaktır. Ama buradaki kilit mesele statükosunu değiştirmesi lazım. AK Parti mevcut statükosunu değiştirmesi lazım.

AK Parti'nin merkezinde olduğu bir koalisyon hükümeti olması lazım. MHP, AK Parti'nin kuyruğuna takılan bir parti olarak devam edemez. MHP'dede huzursuzluk var. MHP'den de AK Parti'ye yönelik çok doğru eleştiriler var. Hep birlirlikte sorunlara karşı aynı masada oturarak sorumluluğu paylaşmak gerekir. AK Parti, MHP ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım. Bunların Türkiye'yi yönetmesi lazım.

Dış politikada sadece ortak menfaat üzerinden siyaset yapılır. AK Parti güçlü, milleti birleştiren bir hükümet kurmalı.