Selahattin Demirtaş İstanbul seçimleri için devreye giriyor

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken seçimlerde DEM partide kilit Parti olarak görülüyor. Son gelen kulis bilgesine göre Selahattin Demirtaş'ta İstanbul seçimleri için devreye girmeye hazırlanıyor.

Selahattin Demirtaş İstanbul seçimleri için devreye giriyor

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimleri heyecanla bekliyor. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi Büyük şehirlerde yarış son derece çekişmeli geçecek. Seçimlerde DEM parti kilit partilerden biri olarak görülüyor. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'a rakip olarak DEM Parti'den Meral Danış Beştaş aday olmuştu. Selahattin Demirtaş'ın da önümüzdeki günlerde partisine destek vermek amacıyla devreye gireceği öğrenildi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri öncesi geri sayım devam ederken Nevzat Çiçek Sözcü TV'de canlı yayında önemli bir kulis bilgisini paylaştı. Seçimlere bir hafta kala Selahattin Demirtaş'ın da devreye gireceğini belirten Çiçek, Meral Danış Beştaş için bir çağrı yapacağını iddia etti.

Meral Danış Beştaş ve Başak Demirtaş'ın birbirlerine çok yakın olduğunu belirten Nevzat Çiçek, seçime bir hafta kala bu sebeple Selahattin Demirtaş'ın devreye girmesini beklediğini ifade etti. Selahattin Demirtaş'ın tavrının seçimleri için belirleyici olacağını da sözlerine ekleyen Çiçek, Özellikle DEM Parti ve yeniden Refah Partisi'nin tavrının seçimler için kilit nokta olacağını ifade etti.