Ali Çankır: 18 senedir hep aynı senaryo, hep aynı sözler, hep aynı taktik

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, yererl seçimlerde AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye cevap verdi. Özhaseki'ye "kendi gibi düşünmeyen halka ve CHP'li belediyelere iftira atarak siyaset yapmaya çalışan bu ve bunun gibilere tavsiyem kendi kirinizden arınmadan kendi gözünüzdeki merteğe bakmadan başkasının gözünde çöp aramayın" diyerek seslenen Çankır, "Çok korkuyorsunuz Sayın Özhaseki, biliyoruz. Ama korkunun koltuğa faydası yok gideceksiniz" dedi.

Ali Çankır: 18 senedir hep aynı senaryo, hep aynı sözler, hep aynı taktik

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın açıklaması şöyle:

"Akp'nin yerel seçimlerde Ankara'yı kaybeden adayı Özhaseki, seçimlerin yenilgisini unutmamış olması lazım ki, içinde duyduğu kini kumpasçılara pas atarak iftira ve çamur at siyaseti yaparak dindirmeye çalışıyor. 

Kendi yaptıkları yolsuzlukları ve yarattıkları yoksulluk konuşulmasın diye kendi gibi düşünmeyen halka ve CHP'li belediyelere iftira atarak siyaset yapmaya çalışan bu ve bunun gibilere tavsiyem kendi kirinizden arınmadan kendi gözünüzdeki merteğe bakmadan başkasının gözünde çöp aramayın.

Yerel seçimlerden bu yana tüm CHP'li belediyelerimiz ne şahsa ne saraya ne de yandaşlara değil halk için halk ile el ele çalışmaktadır. Özhaseki'nin iftira atarak gündeme getirmeye çalıştığı Kuşadası ve Didim Belediyelerimiz ve örgütlerimiz ise var gücüyle hem çalışmaya, hem hizmet üretmeye bir yandan da derde derman anlayışla görevlerine devam etmektedir. İftira ve korku salarak koltuklarını korumaya çalıştığınız bu filmi bizler çok iyi biliyoruz. 18 senedir hep aynı senaryo, hep aynı sözler, hep aynı taktik. Biz bu filmi izledik. Biz bu senaryoyu okuduk. Biz bu sözleri çok duyduk. Biz artık bu ayrıştırıcı taktiklerinize de doyduk. Yola çıktıklarını yolda satan zihniyetle, aynı yolda halkı ile omuz omuz yüreyenleri artık karalamaktan vazgeçin. 

Sayın Özhaseki, eğer sen belediyelerle ilgili birşeyler açıklamak, konuşmak istersen dön önce İstanbul'un geçmiş dönemlerine bak, Ankara'nın parsel parsel satılışına bak, Samsun Belediyesi'ne bak, Serik belediyesine bak, Aydın'da Köşk Belediyesi'ne bak. Tabi bunlara saraydan değil, halkın gözü ile bak. 

Çok korkuyorsunuz Sayın Özhaseki, biliyoruz. Ama korkunun koltuğa faydası yok gideceksiniz. O yüzden bari son iktidarın son dönemlerinizde 18 yıldır hiç yapmadığınız bir şeyi yapın. Halkçı olun, halk için çalışın, halk için çalışanlara da gölge etmeyin."

Ali ÇANKIR
CHP Aydın İl Başkanı