CHP'li Biber Kovid-19 virüsü nedeniyle hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi, Bakırköy eski İlçe Başkanı Selçuk Biber, yakalandığı Kovid-19 virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

CHP'li Biber Kovid-19 virüsü nedeniyle hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı eski yardımcısı, CHP 3. Bölge sorumlusu ve Bakırköy eski İlçe Başkanı, Yüksek Mimar Selçuk Biber'in yakalandığı Kovid-19 virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Biber'in ölüm haberini, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, sosyal medya hesabından duyurdu.

Kaftancıoğlu, "Önceki dönem Bakırköy ilçe başkanımız, geçmiş dönem il yöneticilerimizden Selçuk Biber’i kaybettik. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

SELÇUK BİBER KİMDİR 

1952 yılında Rize’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Selçuk Biber, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni bitirdi. Aynı Fakültede Kentsel Yerleşim ve Ulaşım üzerine Yüksek Lisans yaptı.

CHP’ye 1970 senesinde Bakırköy Gençlik Kolları’nda kaydolan Selçuk Biber, 1983’ten sonra SODEP, SHP ve CHP’de üyeliğine devam etti.

1989-1994 tarihleri arasında Bakırköy Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyonu Başkanlığı yapan Biber, 1998-2001 yılları arasında ise CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.