Türkiye – Azerbaycan Dostluk Zirvesi Bakü’de yapıldı

7 yıldır İstanbul’da yapılan Altın Palmiye Ödülleri'ne (Golden Palm Awards) bu kez, Azerbaycan’ın başkenti Bakü ev sahipliği yaptı. Türkiye ve Azerbaycan arasındaki tarihi dostluğu, pekiştirmek amacıyla düzenlenen Altın Palmiye Ödülleri'nin (Golden Palm Awards) bu yılki sahiplerine ödülleri takdim edildi.

Türkiye – Azerbaycan Dostluk Zirvesi Bakü’de yapıldı

8. kez düzenlenen İnternational Golden Palm Awards töreninde, başta Azerbaycan ve Türkiye olmak üzere 6 ülkeden 200 katılımcı Bakü’de bir araya geldi.

Ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy’un sunduğu organizasyona ekonomi, iş, kültür ve cemiyet dünyasının önemli isimlerinin katıldı.

Golden Palm Awards Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş yaptığı açıklamada, "Türk – Azerbaycan Dostluk Zirvesi etkinlikleri ile tarihi bir zirveye Bakü’nün ev sahipliği yapıldı. Delibaş Proje ortağımız Sadig Jafari ve Agil Mamiyev ekibi ile büyük bir uyum içerisinde çalıştık ortaya harika bir event çıktı" dedi.

Proje yatırımcısı ve Azerbaycanlı iş insani Agil Mamiyev ise, "Bizler kardeş ülke can dostumuz Türkiye’nin en kaliteli, en prestijli organizasyonunu burada yapmaktan dolayı çok mutlu olduk, harika bir iş çıkarttık. 3 ay boyunca gece gündüz uyumadan çalıştık ve başardık" dedi.

Golden Palm Awards Azerbaycan Yönetim Kurulu Sorumlusu ve iş adamı Sadig Jafarov da, "Organizasyon bizim tahminlerimizden daha güzel geçti, çok emek verdik, ama değdi katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz, biz Golden Palm Awards’ı geleneksel olarak yapmak istiyoruz" dedi.

Organizasyona katılım gösteren diğer isimler ise şu açıklamada bulundular:

Günaydın Steak House kurucusu Cüneyt Asan: Kardeş ülke Azerbaycan’da bu ödülü almak bana gurur verdi kardeş ülkemiz ile Türkiye olarak çok daha ortak etkinlikler yapılmasını düşünüyorum ve istiyorum dedi.

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem ise; Yılın Giyim Markası – Kiğılı Ödülünü almak markamız için gurur kaynağı oldu Azerbaycan’da yatırımlarımız var ancak daha da devam edecek tüm dünyada, biz Kiğılı’yız durmak yok çalışmalarımız devam edecek dedi.

Marvista İnşaat CEO’su Mazlum Bulut; Kardeş ülke Azerbaycan’da şirketimiz Marvista Group adına bu ödülü almak mutluluk verici başta Akdeniz bölgesi olarak tüm yurt genelinde çalışmalarımız devam ediyor bugün burada yapmış olduğumuz çok özel ‘’Bulut Gloria’’ Projesi ödüle laik görüldü emeği geçen bütün komiteye teşekkür ederiz dedi.  

Bakü Four Seaons Hotel’de yapılan organizasyonda ödüle laik görünenler ise şu isimler:

Yaşam Boyu Başarı Ödülü_ Cüneyt Asan – Günaydın Steakhouse

Yılın İş Adamı – Şahin Kırbıyık – Kırbıyık Holding

Yılın Başarılı CEO’su- Hilal Suerdem- Kiğılı

Yılın Giyim Markası – Kiğılı

Orta Asya’nın En Prestijli İnşaat Projesi- Nest One

Yılın Mühendislik Markası – Genç Mühendislik ve İnşaat

Yılın İnşaat Projesi- Bulut Gloria – By Marvista İnşaa

Yılın İnevasoyon Markası – Birleşik Ödeme Sistemleri

Orta Asya’nın En İyi İnşaat Markası- Özgüven İnşaat Mimarlık

Yılın Başarılı Sanayici İş İnsanı – Sevim Aydın

Yılın Alkollü İçecek Markası_ Volim

Yılın Başarılı Mimarı – Ömer Arslan

Yılın En İyi Satış ve Pazarlama Direktörü _ Şule Alp

Yılın Başarılı Villa Tasarımcısı _ House Doctor

Uluslararası Sağlık Kalite Markası – Dr. Sonay Öztan Gökhan   

Yılın Kaliteli İçecek Ödülü – Cobrew

Yılın Medikal Estetik Hekimi – Dr. Sevgi Ekiyor

Yılın Turizm Markası _ Orcey Hotel

Yılın Başarılı Cemiyet Dergisi _ Klass Magazin

Başarılı TV Programı- Ivana Sert ile İş Dünyası- TV8.5