Balıkesir'de fırtına nedeniyle çatılar uçtu

Balıkesir'in Havran ilçesinde şiddetli fırtına etkisini gösterdi. Kuvvetli rüzgarla birlikte ilçede bazı binaların çatıları uçtu bazı binaların çatılarında hasar meydana geldi

Balıkesir'de fırtına nedeniyle çatılar uçtu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve çevre illere fırtına uyarısı yapılmıştı. Meteoroloji'nin uyarıları sonrası Balıkesir'de şiddetli yağışın ardından su dolan bir evde mahsur kalan vatandaşlar ve köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yine 6 Eylül ilçesinde de şiddetli yağış nedeniyle Savaştepe Caddesi üzerinde bulunan bir evin bodrum katını su bastı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine devreye giren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri evde mahsur kalan vatandaşları ve köpeği kurtardı. Ardından evin içine dolan su itfaiye tarafından tahliye edildi. Evde mahsur kalan kişilerin ve köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HAVRAN'DA EVLERİN ÇATILARI UÇTU

Diğer yandan Balıkesir'in Havran ilçesinde de şiddetli sağanak yağış ve fırtına sırasında Bazı evlerin çatıları uçtu. Havran Merkez Mahallesi'ndeki birçok evin çatısından da hasar gördüğü öğrenildi. Ekiplerin bölgede çalışmaları sürüyor.