İstanbul Esenyurt'ta kimyasal madde deposunda yangın

Son dakika haberi… İstanbul Esenyurt'ta bir kimyasal madde deposunda yangın çıktı. Depodan zaman zaman patlama sesleri de yükseldi.

İstanbul Esenyurt'ta kimyasal madde deposunda yangın

İstanbul Esenyurt'ta bu sabah erken saatlerde kimyasal maddelerin bulunduğu Bir depoda yangın başladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken zaman zaman Depodan patlama sesleri de duyuldu. Alev Alev yanan depo itfaiye ekiplerinin 3 saatlik süren çalışmaları sonucunda söndürüldü.

PATLAMA SESLERİ YÜKSELDİ

İstanbul Esenyurt'ta içinde kimyasal maddelerin olduğu öğrenilen Bir depoda sabah erken saatlerde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye devam ediyor. Osmangazi Mahallesi Sevgi Sokak'ta bulunan kimyasal madde deposunda başlayan yangının sebebi henüz bilinmiyor.

Yangın sırasında Depodan zaman zaman patlama sesleri de yükseldi. Bölgeye çok sayıda ilçeden takviye ekip ve su tankı yönlendirilirken itfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için Yaklaşık 3 saatlik çaba sarf etti. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'ta Bölgeye gelerek yangınla ilgili bilgi aldı. Yangının şu sıralarda söndürüldüğü ve soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.