İstanbul Valiliği fırtına bilançosunu açıkladı

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'da 2 gün boyunca etkili olan fırtına ve şiddetli yol sonrası bilançoyu açıkladı. Fırtına nedeniyle bir kişinin yaşamını yitirdiği belirtilirken 4 kişinin yaralandığı açıklandı.

İstanbul Valiliği fırtına bilançosunu açıkladı

İstanbul'da 2 gün boyunca devam eden fırtına ve kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Valilik ise bir son dakika açıklaması yaparak fırtınanın Mega kente olan bilançosunu duyurdu. Valilikten yapılan açıklamaya göre İstanbul'da fırtına sebebiyle bir kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı. Fırtına boyunca toplam 4.566 olaya da müdahale edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği, Mega kentte etkili olan fırtına nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada "İstanbul'da 28 Kasım Salı gününü 29 Kasım Çarşamba gününe bağlayan gece saatlerinde etkili olmaya başlayan fırtına, çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybederken, yerini sağanak yağışa bırakmıştır. Sağanak sırasında İstanbul'a ortalama metrekareye 40 - 122 kilogram aralığında yağış düşmüştür. İstanbul'da en fazla yağış alan bölgeler ise metrekareye Sarıyer 121,4 kilogram, Beykoz 108 kilogram, Şişli 104,2 kilogram ve Beylikdüzü 99 kilogram olarak belirlenmiştir"