Kimlik vermemek için polise direnen kadının üstünde tabanca bulundu

Samsun'da polis ekiplerinin durdurduğu bir kadın ve bir erkek kimlik vermemek için polise direndi. olay yerine takviye polis ekipleri çağrılırken üstü aranan kadında 1 adet tabanca bulundu.

Kimlik vermemek için polise direnen kadının üstünde tabanca bulundu

Samsun İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gün gece saatlerinde şok uygulama yaptı. Uygulama kapsamında Sait Bey Mahallesi'nde bir kadın ve bir erkek şahıs durduruldu. Ancak şahıslar kimlik vermemek için polise direndi. Bunun üzerine kadın görevli polis memurları olay yerine çağrıldı. Polis memuru şüpheli kadının üstünü ararken 1 adet tabanca ele geçirildi.

Diğer yandan kadının yanında bulunan erkek Bu sırada kaçmaya çalıştı ve kovalamaca sonucunda yakalandı. Şansın kaçmaya çalışırken üzerinde bulunan bir miktar uyuşturucu maddeyi de yere attığı görüldü. Diğer yandan polise mukavemette bulunan kadın şahsın uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası basit yaralama suçundan da 2.240 TL para cezası olduğu anlaşıldı.

Yine polise direnen erkek şahsın ise 2 adet motosiklet hırsızlığı, resmi belgede sahtecilik, kalpten yaralama, 6136 sayılı kanun maddesine göre uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak ile tasvirle yaralama suçundan emniyette kaydı olduğu öğrenildi. Şahıslar gözaltına alınırken görevli memura mukavemet ve görevini yaptırmamak için direnme suçundan soruşturma başlatıldı. Diğer yandan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın ise cezaevine teslim edildi.