Kocaeli'de bir kişi karısını öldürüp oğlunu yaraladıktan sonra intihar etti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşini öldürüp oğlunu da ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Kocaeli'de bir kişi karısını öldürüp oğlunu yaraladıktan sonra intihar etti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 528. Sokak'ta bir apartmanda meydana gelen olayda 58 yaşındaki Bahri Göksu ile boşanma aşamasında olduğu eşi Kezban Göksu arasında tartışma çıktı. Çiftin 32 yaşındaki oğlu Salih Göksu'da tartışmaya dahil oldu. Bunun üzerine Bahri Göksu, Tabanca ile eşine ve oğluna ateş etti. Olayda Salih Göksu yaralanırken Kezban Göksu ise olay yerinde hayatını kaybetti. Eşini ve oğlunu vuran Bahri Göksu ise kaçarak uzaklaştı.

Evden gelen Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine ihbar etti. Sağlık ekipleri olay yerinde Salih Göksu'ya yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Kezban Göksu'nun cansız bedeni ise yapılan ilk inceleme sonrasında Gebze adli tıp morguna götürüldü. Yaşanan olaydan sonra çiftin en küçük oğulları ise gözyaşlarına boğuldu. Yakınları ve komşuları genç adamı güçlükle sakinleştirdi.

Intihar etti

Kocaeli'de yaşanan aile faciasına ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Bahri Göksu ile boşanma aşamasında olan Kezban göksu'nun bir süredir oğlunun evinde yaşadığı öğrenildi. Bu sabah saatlerinde yaşanan olayın ardından Bahri göksu'nun kendi evine giderek aynı tabanca ile intihar ettiği ve yaşamına son verdiği tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.