Konya'da evde doğum yapan kadın ve bebeği ölü bulundu

Konya'da ailesinden ayrı yaşadığı öğrenilen bir kadın evde doğum yaptıktan sonra yeni doğan bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

Konya'da evde doğum yapan kadın ve bebeği ölü bulundu

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Cadde üzerindeki bir sitenin 6 katında ailesinden ayrı yaşadığı öğrenilen 32 yaşındaki bir kadın evde kendi kendine doğum yaptı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki bir sitenin 6’ıncı katında ailesinden ayrı arkadaşlarıyla birlikte yaşayan fabrika işçisi olduğu öğrenilen 32 yaşındaki H.A., evde kendi kendine doğum yaptı.

H.A. isimli kadından haber alamayan arkadaşları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dairenin kapısının açılması sonrası eve giren polis ekipleri Evde doğum yapan kadın ve yeni doğan bebeğini hareketsiz olarak buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerin ardından anne ve bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından talihsiz kadın ve bebeğinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Anne ve bebeğin ölüm sebebi yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.