Lise öğrencisi kızın suratına taş atan şahıs tahliye edildi

İstanbul'da lise öğrencisi Merve Nur K. Okula gitmek için evden çıktıktan sonra yüzüne bir çocuk tarafından taş atılmıştı. O şahıs tahliye edildi.

Lise öğrencisi kızın suratına taş atan şahıs tahliye edildi

İstanbul'da okula getirmek için evden çıkan lise öğrencisi Mervenur K. Saldırıya uğramış, Yüzüne atılan taş sonucunda yaralanmıştı. Yaralanan ve dişleri kırılan lise öğrencisinin Ailesi şikayetçi olmuş ve çocuk tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ozan Anıl A. Bugün tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi.

Olay İstanbul Sultangazi'de meydana geldi. Lise öğrencisi Merve Nur K. Okula gitmek için evden çıktıktan sonra arkadaşı ile birlikte bir parkta oturduğu sırada yanlarına 2 şahıs geldi. Olay yerine genç kızın arkadaşlarının da gelmesiyle birlikte arada çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Ozan Anıl A. Yerden aldığı taşı Ahmet Çağrı İ.’ye atmak isterken, taş Mervenur K.’ya isabet etti. Genç kızın dişleri yüzüne isabet eden taş nedeniyle kırıldı. Ailenin şikayetçi olması üzerine yaşı küçük olan Ozan Anıl A. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CEZAEVİNDEN TAHLİYE EDİLDİ

Ozan Anıl A.’nın Yargılandığı dava Gaziosmanpaşa 2. Çocuk mahkemesinde görüldü. Mahkemeye yeteri Sanığın üzerine atılı suçun Vasıf ve mahiyetini ve tutumlulukta geçirdiği süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan genç kızın babası ise “Bugün 2. Duruşmamız yapıldı. Çıkan sonuç olarak suçlu tahliye edildi. Tabii ki ben 13-14 yaşındaki bir çocuğun cezaevinde kalmasına sevinecek değilim ama ortada işlenen bir suç var ve bu suç bir gerçek. Hiçbir şey, hiçbir olay kızımın yüzüne vurulan taşı örtbas edemez, o gerçeği örtemez. Biz mücadelemize devam edeceğiz" diyerek tepki gösterdi.