Sakarya Taraklı'da bir kadın kocasının boğazına makas sapladı

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde bir süredir psikolojik problemler yaşadığı iddia edilen bir kadın daha önce de “seni öldüreceğim” diye tehdit ettiği hocasının boğazına makas sapladı.

Sakarya Taraklı'da bir kadın kocasının boğazına makas sapladı

Korkunç olay Sakarya'nın Taraklı ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan bir kadın daha önce de seni öldüreceğim diyerek tehdit ettiği kocasının boğazına makas sapladı. Kadının Daha sonra da kendi babasını seccade ile boğmaya kalkıştığı öğrenildi. Olay sırasında talihsiz koca olay yerinde hayatını kaybederken eşini öldüren kadın ise psikiyatri servisine kaldırıldı.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ BABASINI BOĞMAYA ÇALIŞTI

Sakarya'nın Taraklı ilçesi Duman Mahallesi'nde Gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre bir süredir psikolojik sorunları olan ve tedavi gören 3 çocuk annesi Emine Bostan eşi Eyüp Bostan’ın kafasına önce sert bir cisimle vurdu ardından da boğazına makas sapladı. Emine Bostan ardından da kendi babasını seccade ile boğmaya kalkıştı. Emine Bostan’ın 18 yaşındaki kızı sesleri duyarak Dedesini annesinin elinden kurtardı.

EŞİNİ DAHA ÖNCE DE TEHDİT ETMİŞ

Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Eyüp Bostan’ın olay yerinde Hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından talihsiz kocanın cansız bedeni Morga götürüldü. Şüpheli kadın ise Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kocasını öldüren ve kendi babasını da boğmaya Kalkan kadının daha önce de eşiniz “seni öldüreceğim” diyerek tehdit ettiği öğrenildi. Suç aleti ile birlikte yakalanan kadın psikolojik sorunları nedeniyle psikiyatri servisine sevk edildi.