Honda Civic Mayıs 2023 fiyatları yayınlandı! Büyük zamdan önce son indirimler

Türkiye’de ve dünyada oldukça popüler bir hale gelen, C sınıfı sedan otomobiller arasında yer alan Honda Civic Mayıs 2023 fiyat listesi yayınladı.

Honda Civic Mayıs 2023 fiyatları yayınlandı! Büyük zamdan önce son indirimler

Honda Civic Mayıs 2023 fiyatları yayınlandı! Büyük zamdan önce son indirimler Dünya genelinde yaşanan ekonomik krizden en fazla etkilenen sektörleri başında otomobil sektörü yer alıyor. Otomobil modelleri için her ay yeni fiyat listesi yayınlanıyor. C sınıfı sedan otomobiller arasında yer alan Honda Civic Mayıs 2023 fiyat listesi yayınlandı. Konu hakkında inceleme ve analizler yapan uzmanlar bu fiyatların alım için son fırsat olduğuna da değindi. İşte Honda Civic güncel Mayıs ayı fiyatları…

Honda Civic, kendine özgü tasarım ve keskin hatları sayesinde görünüş olarak dünya genelinde büyük bir beğeni toplarken, modellerin bagaj hacmi, yol tutuculuğu ile kullanıcılarına seyahat ve yolculuklarda güvenli ve konforlu şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Gerek dış görünüş gerekse de araç özellikleri sayesinde ön plana çıkan Honca Civic modellerinin Mayıs 2023 liste fiyatları şu şekilde sıralandı:

ci.png

HONDA CİVİC MAYIS 2023 KATALOG FİYATLARI

Dünya genelinde büyük bir ilgi ve talep gören Honda Civic modelinin Mayıs 2023 fiyatları şu şekilde:

  • 1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance Fiyatı: 1.167.500 TL
  • 1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+ Fiyatı: 1.265.000 TL
  • 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance Fiyatı: 1.167.500 TL
  • 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+ Fiyatı: 1.265.00 TL

tasarim.png

TASARIM SON TEKNOLOJİ

Honda Civic modelinin iç dizaynı ve sürüş komforunun ön planda tutulduğu biliniyor. Bu durum güvenli sürüşün ön plana çıktığını da göstermektedir. Honda Civic tüm bu özellikleri bir araya getirerek dünya listeleri arasında ilk 5'te çok rahat bir şekilde yer almaktadır.