Netflix’in şifre yasağı ile abone sayısı rekora ulaştı!

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Netflix, getirdiği şifre yasağının ardından herkesi şaşkına çevirdi. Beklenen durumun aksine kullanıcı sayısında bir düşüş yaşanmadı.

Netflix’in şifre yasağı ile abone sayısı rekora ulaştı!

Netflix’in şifre yasağı ile abone sayısı rekora ulaştı! Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan en büyük dizi ve film platformları arasında yer alan Netflix geçtiğimiz aylarda yeni bir sınırlama getireceğini açıklayarak şifre paylaşmayı yasakladığını duyurmuştu. Bu düzenlemenin ardından abone sayısının düşmesi beklenen Netflix uygulaması için beklenenin aksi oldu. Şifre paylaşma yasağının yanı sıra Netflix bazı yenilikleri de duyurdu. Peki, Netflix’te ne gibi değişikler görülüyor? Netflix yeni dönem abonelik ücretleri ne kadar?

Dünyada bulunan milyonlarca vatandaş, aylık bir abonelik ücret karşılığında binlerce dizi ve film seçeneğiyle birlikte kitaplığa ulaşma imkanı da sunuyor. Netflix’te aboneliği bulunan bir kişi şifresini başkasına verebiliyordu ancak, bu durum getirilen yasakla birlikte değişti. Artık Netflix şifre paylaşımı artık yapılmıyor. Bu durum ilk gündeme geldiğinde oldukça büyük tepkiler ile karşılaşan Netflix, düzenlemeyi uygulamaya almasının ardından beklenenin aksi bir durum oluştu. NEtflix abone sayısı 4 gün içerisinde sayısını 2 katına katlamayı başardı. Söz konusu uygulamanın ardından 2023 güncel abonelik fiyatları da araştırılıyor.

nfk.png

2023 NETFLİX GÜNCEL ABONELİK ÜCRETLERİ

Netflix’in aylık güncel abonelik ücretleri şu şekilde belirlendi:

Netflix Temel paket fiyatı 63,99 TL,

Netflix Standart paket fiyatı ise 97,99 TL ve

Netflix Özel paket fiyatı ise 130,99 TL olarak belirlendi.