Türkiye’nin yerli savaş uçağı KAAN pistte! Tüyleri diken diken eden GURUR dolu anlar

Ülkemizin yerli savaş uçağı ‘KAAN’ piste çıkınca tüyler diken diken oldu. Gurur duyulan anlar kameralara saniye saniye yansırken yerli savaş uçağımız sosyal medyanın da gündemine yerleşti. O anları görenler büyük gurur yaşadı.

Türkiye’nin yerli savaş uçağı KAAN pistte! Tüyleri diken diken eden GURUR dolu anlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tanıtım programında tüyleri diken diken eden anlar yaşandı. Programda Hürjet ve yerli savaş uçağımız pistteki yerini alırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin ilk yerli savaş uçağının adını da bizzat açıkladı. O anlar kameralara saniye saniye yansırken sosyal medyada da kısa sürede gündeme yerleşti. Gurur dolu anlarla ilgili sosyal medyadan da çok sayıda paylaşım yapıldı. İşte detaylar…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YERLİ SAVAŞ UÇAĞIMIZIN ADINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Kahramankazan Merkez Yerleşkesi’nde düzenlenen ‘İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı’na kaıldı. Programda çok önemli açıklamalara yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması öncesinde Hürjet ve ilk yerli savaş uçağımız pistteki yerini aldı. Uçakların pilotları da kasklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etmek için kürsüye çıktı. Gurur dolu anlarda ilk yerli savaş uçağımızın adını da açıklayan Erdoğan, ‘İlk yerli savaş uçağımızın adı KAAN.’ dedi.

turkiye-niyerli-savas-ucagi-kaan-pistte-tuyleri-diken-diken-eden-gurur-dolu-anlar.jpg

KAAN VE HÜRJET PİSTTE

Yerli savaş uçağımızın adını bizzat sahneden duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması gururlandırdı. Erdoğan, ‘Şu kopan fırtına Türk ordusudur ya Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur ya Rabbi. Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın. Galib et, çünkü bu son ordusudur İslam’ın. Şu anda Hürjet ve KAAN’ımız karşımızda. Ülkemize hayırlı olsun. İlk yerli savaş uçağımızın adı KAAN. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun diliyorum.’ dedi.

turkiye-niyerli-savas-ucagi-kaan-pistte-tuyleri-diken-diken-eden-gurur-dolu-anlar-001.jpg