İsrail'den skandal açıklama! Gazze'deki Şati Mülteci Kampı'nı bombalayacağını duyurdu

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Yeni bir skandal daha yaşandı. İsrail bir mülteciyi kampını daha bombalayacağını duyurdu.

İsrail'den skandal açıklama! Gazze'deki Şati Mülteci Kampı'nı bombalayacağını duyurdu

İsrail ve Gazze arasında 7 Ekim'den bu yana devam eden savaşta korkunç haberler geliyor. İsrail son 2 gün içinde mülteci kamplarına Hedef almıştı. Bugün yeni bir haber daha geldi. Ölü sayısının 8000'i geçtiği Gazze'de bir mülteci kampı daha uyarıldı. İsrail uçaklarla ilan atarak Gazze'deki Şati Mülteci Kampı'nı bombalayacağını duyurdu.

İsrail yeni bir saldırıya hazırlanıyor

İsrail saldırıları sonucu Gazze’de hayatını kaybedenlerin sayısı 8.000'in üstüne çıktı. Hayatını kaybedenler ise çoğunlukla çocuk ve kadınlardan oluşuyor. Bugün ise İsrail uçakları yeni bir tahliye çağrısı içeren broşürleri mülteci kampına attı. Atılan broşürlerde "İsrail ordusu, Şati Kampı sakinlerinden, Gazze Şeridi'nin kuzeyinden Han Yunus şehrinin batısındaki El-Mevasi’nin güneyinde bulunan bölgelere acil şekilde gitmesini talep ediyor.” İfadeleri yer aldı.

İsrail tarafından atılan broşürlerde yoğun bir saldırı başlatılacağı belirtilirken devamında Şu ifadeler kullanıldı:

"Zaman doldu. Gelecek saatlerde güçlerimiz Hamas teröristlerini ağır şekilde bombalayacak. Başka bir uyarı mesajının geleceğine dair söz vermiyoruz. Bölgeyi derhal tahliye edin."