Kim Kardashian’ın Gazzeli çocuklarla dalga geçtiği görüntüler tepki çekti

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın Cadılar Bayramı (Halloween) için çocuklarına giydirdiği kostümler tepki çekti.

Kim Kardashian’ın Gazzeli çocuklarla dalga geçtiği görüntüler tepki çekti

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın Cadılar Bayramı (Halloween) paylaşımı büyük tepki çekti. 7 Ekim'den bu yana devam eden saldırılarda hayatını kaybeden insanların sayısı 9 bin 227'ye yükseldi. Bu ölümler arasında 3 bin 826 çocuk ve 2 bin 405 kadın bulunuyor. İsrail'in masum sivilleri hedef aldığı iddiaları uluslararası kamuoyunu endişelendiriyor.

Kim Kardashian, dört çocuğuna Cadılar Bayramı için giydirdiği kostümleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Ancak bu paylaşım, Gazze'de yaşanan trajedinin gölgesinde büyük tepki çekti. Kardashian'ın çocuklarının zombi gibi giyinmiş olduğu kareler, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına sessiz kaldığı şeklinde yorumlandı.

Sosyal medya kullanıcıları ve aktivistler, Kardashian'ın Gazze'deki vahşet karşısında sessiz kaldığını ve hatta İsrail'e destek verdiğini iddia ediyor. Kim Kardashian'ın Cadılar Bayramı paylaşımı, dünya kamuoyunda İsrail'in Gazze'de masum insanlara yönelik eylemlerine karşı bir tepki olarak değerlendiriliyor.

Kim Kardashian'ın paylaşımı:

kim-kardashian-1.jpg

Gazze'deki olaylar, uluslararası arenada büyük bir endişeye neden olurken, Kim Kardashian'ın bu olaylarla ilişkilendirilmesi sosyal medyada geniş çapta tartışılıyor. Kardashian, bu konudaki iddialara henüz bir açıklama yapmadı.

Gazzeli çocuklar:

kim-kardashian-2.jpg