Silahla okul basan genç kız öğrenciyi başından vurdu

Brezilya'da kan donduran bir olay yaşandı. 15 yaşındaki bir genç kız öğrencileri sevmediğini söyleyerek okul bastı ve bir kız öğrenciyi başından vurdu.

Silahla okul basan genç kız öğrenciyi başından vurdu

Brezilya'da meydana gelen olayda bir okulda silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir öğrenci hayatını kaybederken 3 öğrencinin yaralandığı açıklandı. Saldırıyı gerçekleştiren ise yine 15 yaşındaki bir kız öğrenci oldu. Öğrencileri sevmediğini belirterek okul basan kız öğrencinin Saldırısı saniye saniye kameralara da yansıdı.

Saldırıda bir öğrenci öldü 3 öğrenci yaralandı

Olay Brezilya'nın Sao Paulo kentinde meydana geldi. Devlet okulunda yaşanan olayda 15 yaşındaki bir kız öğrenci elinde silahla okulu bastı. Bir öğrenciyi başından vurarak öldüren kız öğrenci 3 öğrenciyi de yaraladı. Saldırgan öğrenci Daha sonrasında polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Öğrencileri sevmediği için saldırı düzenlemiş

Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre saldırgan kız öğrenci bir hafta kadar önce sosyal medya hesabından bu saldırıyı yapacağını duyurdu. Diğer öğrencileri sevmediği için saldırı düzenleyeceğini söyleyen kız öğrencinin arkadaşlarını öldürdüğü ve yaraladığı anlar kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Saldırganın sınıfa girdiği ve rastgele Ateş açtığı görülürken merdivenlerden inen bir kız öğrencinin ise arkasından gelerek kafasına ateş ettiği görülüyor.