THY İsrail uçuşlarına ara verdi! Açıklama geldi

Tüm dünyanın yakından takip ettiği İsrail-Gazze hattındaki gerilim günden güne daha da büyürken Türk Hava Yolları’ndan İsrail seferleri ile ilgili yeni bir karar geldi. THY, bölgede yaşananların ardından İsrail seferlerine ara verdi.

THY İsrail uçuşlarına ara verdi! Açıklama geldi

İsrail-Gazze hattında çatışmalar devam ederken tüm dünyanın gözünü çevirdiği gerilim günden güne daha da tırmanıyor. Bölgedeki son durum ve tüm gelişmeler dünya gündeminde yer almaya devam ediyor. Türk Hava Yolları (THY), İsrail’de yaşanan mevcut duru sebebiyle seferlere ara verildiğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün’den geldi.

THY SEFERLERİNE ARA VERDİ

Hamas ile İsrail arasındaki gerilim devam ediyor. Taraflar arasında tansiyon oldukça yüksek. Bölgede çatışmalar şiddetli bir şekilde devam ederken tüm dünya da bölgedeki son durumu an be an takip ediyor. Dünya genelinde endişeyle takip edilen gerilimin ardından Türk Hava Yolları’ndan da yeni bir karar geldi. THY, İsrail’de yaşanan mevcut durum sebebiyle seferlerine ara verdi.

AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda seferlere ara verildiğini duyurdu ve ‘İsrail’de yaşanan mevcut durum sebebiyle seferlerimize ikinci bir bildirime kadar ara verilmiştir.’ ifadelerini kullandı.

thy-israil-ucuslarina-ara-verdi-aciklama-geldi.jpg

PEGASUS DA SEFERLERİNİ DURDURDU

Öte yandan Pegasus Hava Yolları da İsrail’e uçuşlarını durdurma kararı aldı. İsrail’e uçak seferlerine ara veren Pegasus Hava Yolları’nın konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:
‘İsrail’deki mevcut koşullar sebebiyle tüm İsrail kalkışlı ve varışlı seferlerimize ikinci bir bildirime kadar ara verilmiştir.’