GARA

Bugün için aslında “z kuşağı subaylar hangi zihniyetle ve nasıl yetiştirilmeli” sorusuna cevap arayan bir yazı kaleme almıştım. Ama Pençe Kartal-2 Harekâtı esnasında GARA bölgesinde ağır kayıplar veren ve darmadağın edilen PKK ‘lı teröristler, ağa babalarının talimatıyla ellerinde bulunan silahsız masum insanlarımızı şehit etmelerinin üzüntüsü içerisindeyim. Adeta yüreğimden vurulmuş gibi sarsıldım. Kahroldum.

Kukla PKK terör örgütü, sözde Türkiye’den intikam almak uğruna masum ve çaresiz insanları katledecek kadar cani ve katil bir örgüt olduğunu bir kere daha ortaya koymuştur. Ama inanıyorum ki devletimiz en kısa zamanda, en uzak yerlerdeki PKK yılanının başını ezecektir. Yurt içindeki saklı hainlerini deşifre ederek, hak ettikleri cezayı verecektir.

Diğer bir üzüntüm ise; HDP’nin ve bazı milletvekillerinin PKK’nın şehit ettiği on üç insanımız için timsah gözyaşı dökmesidir. Güya onlara göre Türkiye Cumhuriyeti, HDP üzerinden PKK ile pazarlığa girerek on üç vatandaşı sağ olarak kurtarabileceği yutturmacasıdır. Yine dikkatimi çeken diğer bir konu, şehitlerimiz için teröre telin eden bazı siyasilerin ısrarla PKK’yı açıktan ve isim vererek lanetlemekten kaçınıyor olmalarıdır.

Siyasi ikbal ve oy kaygısıyla PKK ve sempatizanlarına, siyasi uzantılarına sempati besleyenleri, PKK terörü karşısında dillerini yutanları lanetliyorum. Kanaatim odur ki; bu rezil düşünceli çıkarcı siyasi zihniyet sahipleri, Türk Milletinden, Türk asker ve polisinden, Türk Devletinden yana asla taraf olarak görünmek istemezler. Çünkü onlar bu kıymetlilerimize karşı hasımdırlar. Hasmane duygular içinde, başka hesap peşinde koşmaktadırlar. Seçimlerde daha fazla milletvekili, daha fazla belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri kazanmak onlar için çok daha değerlidir ve bu uğurda PKK ve uzantılarıyla işbirliğine girmekten kaçınmazlar. Onlar İsrail’in, ABD ve AB’nin ülkemizdeki Truva Atlarıdırlar.

İşte, aslında on üç vatandaşımızın esas katilleri, bu zihniyet sahipleridir.

PKK ve destekçileriyle aralarına mesafe koymayan işbirlikçi kişiler ve yapılardır.

ABD, İsrail AB ve Arap ülkeleridir. Dolayısı ile PKK sadece bu şer odaklarının silahşordur.

Dikkatlice ülke gündemini takip ederseniz PKK’ya ve HDP’ye methiyeler düzenler, yine aynı zamanda FETÖ örgütü ile de kol koladırlar.

Son cümle olarak şehit edilen on üç evladımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.

Ailelerine, silah arkadaşlarına, sevenlerine ve Türk Milletine baş sağlığı diliyorum.

Hepimizin başı sağ olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar