BİRİNCİ T.C’NİN YIKIMINDAKİ BEŞ ÖNEMLİ TEMEL FAKTÖR

T.C.’nin yıkılması ve uygulanması için planlanan emperyalist proje şu beş faktöre dayanıyordu:

1) 1946 ABD ile yapılan Kahire Anlaşmasıyla milli eğitimi milli olmaktan çıkartmak,  niteliksizleştirmek amacıyla yapılan ve uygulanan operasyon.

2) TSK’yı NATO ile kafesleyip, TSK’yı Türk Ordusu olmaktan  çıkartıp, ABD’nin emrindeki NATO Ordusu haline getirerek TSK’ya yapılan uygulamalı operasyon.

3) ABD denetimindeki Gladyocu operasyonlarla yapılan Darbelerle ABD’ye teşne siyasi iktidarları iktidara getirme operasyonları. 

4) Devleti kuran, Milleti örgütleyen ve seferber eden, Anayasa’sını belirleyen ve Kuvvayi Milliye’nin devamı olan devrimci ve Cumhuriyetçi CHP’yi  amaçlarına ve kurucu geçmişine ihanet ettirmek için  CHP’yi ele geçirme, ehlileştirme ve edilgenleştirme operasyonu. 

5) Üretimi bitirilen, montaj sanayi ye yönlendirilen, bağımlılığı artırılan ve tüketimi teşfik eden bir ekonomik operasyon.

Ve bunların tümü bugünkü verilerdende açıkça gördüğümüz gibi,  1938’den itibaren T.C.’ne karşı yapılan emperyalist planlar ve karşı devrimler çerçevesinde tamamen başarılmıştır.

Bu beş faktör ve T.C.’nin sac ayağı olan TSK, Sivil Devlet ve CHP ele geçirildikten sonra ise, T.C.’nin içi boşaltılmıştır.

 Ve Devlet sistemindeki yıkım süreçleri içinde yapılan radikal karşı devrimleri uygulayan Gladyo’cu darbeler ve kumpaslarlada T.C.’nin kurumsal yıkımı hızlandırılmıştır ve yıkım tamamlanmıştır

Ve bugün artık şunu kabul edelimki T.C. içerik ve biçim olarak maalesef artık yıkılmıştır.

Bugün bu yüzden, Türkiye’de Cumhuriyet rejimi devam etmemektedir.

 Ve şu anda Türkiye’de ABD denetiminde ki Tayyip Erdoğan’ın Monarşik  iktidarı oluşmuştur.

Bunu kabul edip bugün buna göre ve karşı ne yapılması gerektiği Millici güçler tarafından acilen konuşulmalıdır. 

Buna karşı planlar yapılmalıdır.

Ve burada T.C. yeniden Atatürk’ün ülküleri ve vizyonlarının  yapılacak olan programlarda ve planlarda da güncellenerek, Milli içerikte örgütlü, programlı olarak ve bu amaçla da kollektif ve cesur önderlik oluşturularak, Türkiye Coğrafyası Türk Vatan’ı yeniden kurtarılmalıdır. 

Ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet’i ikinci defa yeniden kurulmalıdır.

Vatanı’ı kurtarmak, Türk Milleti’ni özgürleştirmek ve bütünleştirmek, Devletin devrimci ve ilerici bir şekilde tekrar kurulmasını istemek ancak bunlar yapılırsa olabilecektir.

Yani  tüm bunlar için  kısacası, 
bundan sonra artık duyduk duymadık demeden,
Cesaret, 
Program,
Plan,
Örgütlenme
ve 
çoban ateşlerinin birlikteliği ile oluşturulacak olan 
Kollektif liderlik,
İKİNCİ ATATÜRKÇÜ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ 
yeniden kurmak için 
en kısa zamanda
ER MEYDANINA 
beklenmektedir!

Önceki ve Sonraki Yazılar