12 yaşındaki çocuk cinsel haz için ölümden döndü! Mesanesinden çıkan şok etti

Cinsel zevk için yapılan ufak denemeler büyük sorunlara sebep olabiliyor. Yabancı maddeler ile yapılan denemeler iç organları zedeleyebiliyor. 12 yaşındaki Çin’de yaşayan çocuk, üretrasına soktuğu termometrenin fazla itilmesiyle uzun süre acı çekti.

12 yaşındaki çocuk cinsel haz için ölümden döndü! Mesanesinden çıkan şok etti

Çin’deki 12 yaşındaki bir çocuk, tıbbi cihazla mastürbasyon yaparken penisinin içine soktu. Fazla ileri giden termometreyi çıkaramadı ve saatlerce acı çekti. Dokuz saat boyunca sıkışan termometre içinde kaldı. Çok fazla ağrı çekmesinin ardından çocuk hastaneye kaldırılarak müdahaleye alındı.

Ameliyatla çıkarılabildi

X-ışınları ile bakılınca çocuğun idrar yoluna soktuğu termometrenin mesanesine kadar girdiği görüldü. Sağlık çalışanları onu çekmenin organlarına zarar vereceğini fark ederek endişelendi ve bu sebeple anahtar deliği ameliyatı ile mesanesinden ancak çıkarılabildi.

Sondajın sonuçları çok tehlikeli

peniste-agri-penis-ucunda-agri-neden-olur-tedavisi-nasildir-1538130514.jpg

Sondaj ismiyle bilinen bu cinsel haz uygulaması çok tehlikeli oluyor. Bunun için yaptığını itiraf eden çocuğun penisinde sıkışan termometrenin kaybolması ve iç dokulara zarar vermesi, mesaneyi delmesi gibi birçok ihtimal var. Bunlardan bazıları sağlık görevlileri maddeyi çıkarırken meydana gelebilir, cerrahların da çok dikkat etmesi gerekir.

Ameliyattan sonra bilgi alınmadı

Ürologlar vakayı detaylandırırken geri çekmek yerine mesaneden geçmeyi tercih ettiler. İdrarı depolayan mesaneye bir delik açarak termometreyi çıkarmak için doğru konum ve açıya getirdiler. Ameliyat başarılı oldu, fakat çocuğun olay sebebi ile komplikasyon yaşayıp yaşamadığı ise bilinmiyor.

Cinsel eğitim eksikliği ve merak neden oluyor

b7f063a-o.jpg

Dr. Changxing Ke, yazdığı vaka raporunda “cinsel eğitim eksikliği” ve “merak duyguları” sebepleri ile mastürbasyon yapmak için penisine termometre soktuğunu ifade etti. Olayın tarihi vaka raporunda belirtilmedi. Cinsel deneyimlerinde yabancı maddelerle denemeler yapanların sayısı gittikçe artıyor. Teller, USB kablo, fasulye, fındık gibi şeylerin sondaj için kullanıldığı biliniyor.

Daha büyük sorunlar yaşanabilir

Penisine cisim sokan hastalar mahcubiyet ya da utanç sebebi ile doktora başvurmaktan çekiniyor olabilir. Fakat sonrasında daha büyük problemler yaşamamak için doktora başvurmak da gecikilmemesi gerekiyor.