Bayramda eczaneler açık mı? Ramazan Bayramı’nda eczaneler açık mı, kapalı mı?

On bir ayın sultanı Ramazan ayına veda ederken Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı’na sadece sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken merak edilenlere de yanıt aranıyor.

Bayramda eczaneler açık mı? Ramazan Bayramı’nda eczaneler açık mı, kapalı mı?

Ramazan Bayramı için heyecan başladı. Bayram hazırlıkları devam ederken bayram açık olacak yerler ve tüm merak edilenlere yanıt aranıyor. Ramazan Bayramı’nda eczanelerin açık mı, kapalı mı olacağı araştırılıyor. Peki, bayramda eczaneler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda eczaneler açık olur mu? Bayramda eczaneler çalışıyor mu? İşte merak edilen tüm detaylar…

ECZANELER BAYRAMDA ÇALIŞACAK MI?

Ramazan Bayramı buy ıl 21 Nisan 2023 Cuma gününe denk geliyor. Bayrama sadece sayılı saatler kalırken Ramazan Bayramı’nda eczaneler açık mı, kapalı mı merak ediliyor. Eczanelerin bayramda çalışıp çalışmayacağı sorularına yanıt aranıyor.

BAYRAMDA ECZANELER AÇIK MI?

Normalde haftanın 6 günü açık olan eczaneler Pazar günleri nöbet sistemi ile çalışmaktadır. Bayramlar gibi resmi tatillerde ise nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam etmektedir. Yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte eczanelerin çalışma saatleri de merak edildi.

bayramda-eczaneler-acik-mi-ramazan-bayraminda-eczaneler-acik-mi-kapali-mi.jpg

RESMİ TATİL GÜNLERİNDE NÖBETÇİ ECZANELER AÇIK OLACAK

Bugün Arife Günü eczaneler 09.00-13.00 saatleri arasında açık olacak. Arife Günü yarım gün çalışma olduğu için saat 13.00’ten sonra nöbetçi eczaneler hizmet vermeye başlayacak. Bayram boyunca sürecek olan resmi tatil günlerinde de nöbetçi eczaneler açık olacak.