Çağımızın rahatsızlığı; B12 eksikliği! Bu besin sorunu kökten çözüyor!

Aslında normal gibi görünen ama tedbir alınmadığı takdirde çok büyük sorunlara yol açabilmektedir. Bunun için gerekli tedbirler alınmalı ve belli periyotlarla gerekli ölçümler yapılmalıdır! Ancak o besin sayesinde B12 sorununuz kökten çözülecek!

Çağımızın rahatsızlığı; B12 eksikliği! Bu besin sorunu kökten çözüyor!

Çağımızın rahatsızlığı; B12 eksikliği! Bu besin sorunu kökten çözüyor! Vücudumuzun kendisinin üretemediği ve dışarıdan besinler yoluyla almak zorunda olduğumuz bazı şeyler de vitamin ve minerallerdir. Birçok vitamin eksikliği başlarda pek sorun teşkil etmiyor gibi gözükür ancak, zaman ilerledikçe önemsiz gibi gözüken sorunlar büyük sıkıntılarla belirir! Bu yüzden vitamin ve minerallerin vücutta gereken seviyede olmasına dikkat edin!

5 dakika önce yediğiniz şeyi bile hatırlamıyor, dalgın bir yapıya sahip ve sürekli unutkanlıkla birlikte halsizliğiniz de bulunuyorsa sizlerde büyük olasılıkla B12 eksikliği var demektir! Peki, B12 eksikliğinin önüne geçmek için ne yapılmalı?

B12 NEDİR

B12 diğer adıyla bilim dünyasında kobalamin olarak tanınmaktadır. Vücutta üretilmeyen vitaminler besinler yoluyla vücuda alınır. B12 direkt olarak hafızayı etkilemektedir! Sizler de B12 eksikliği sorunu ile karşı karşıyaysanız; bu besini mutlaka tüketmelisiniz. Ardından Davinci’nin şifresini bile çözecek bir zekaya sahip olacaksınız!

lah.png

BEYAZ LAHANA

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, B12 eksikliğine en iyi gelecek olan besinin; beyaz lahana olduğunu vurgulayarak insanlara beyaz lahana kürünü tavsiye ediyor! Peki, beyaz lahananın faydaları nelerdir?

BEYAZ LAHANA FAYDALARI

  • Vücut direncini koruyarak bağışıklığı güçlendirir,
  • Tam bir B vitamini deposudur,
  • Diyet listelerinin baş tacı,
  • Kalsiyum bakımından zengin,
  • Kabızlığı önler,
  • Ödem attırır,
  • En güçlü antioksidanlardan biridir.