Dinmeyen öksürüğünüzüz bıçak gibi kesecek kür! Yalnızca 3 malzeme ile!

Havalarda yaşanan belirsizlikler insanların en çok hasta eden dönemlerden biri! Gelince bir türlü geçmeyen öksürüğü bu tarif ile bıçak gibi kesip atacaksınız!

Dinmeyen öksürüğünüzüz bıçak gibi kesecek kür! Yalnızca 3 malzeme ile!

Dinmeyen öksürüğünüzüz bıçak gibi kesecek kür! Yalnızca 3 malzeme ile! Özellikle korona virüs salgınının ardından hastalıklar uzun süre geçmiyor! Bilhassa kreş ve ilkokul çağındaki çocuklarda bu hastalık gelince tüm okul hasta olmadan geçmiyor ve bu durum kısır döngü şeklinde devam ediyor!

Gribal enfeksiyonların sebep olduğu hastalıklar genelde kreş ve ilkokul çağındaki çocuklarda çok daha fala görülür çünkü bu yaş grubundaki çocuklar kendilerini koruyabilmeyi henüz daha öğrenememiştirler! Ebeveynler çocukların hastalıklarını geçirebilmek için ellerinden geleni deneseler de bu hastalıklar haftalarca devam edebilir! Bu tarif sayesinde öksürüğünüz tek kullanımda bile kolaylıkla kesilecektir! Üstelik bu tarifi yapmak çok basit; herkesin evinde bulunan 3 malzeme ile artık hastalıklara elveda diyebilirsiniz!

karabi.png

LİMON-TUZ-KARABİBER MUCİZESİ

Limon, tuz ve karabiber üçlüsü ayrı ayrı yeteri miktarda tüketildiğinde oldukça faydalı besinlerdir. Sabahları içeceğiniz limon suyu cildinizi güzelleştirerek parlaklık verir. Karabiber de güçlü antioksidan özelliği sayesinde vücutta hastalıklara karşı bir kalkan görevi görür!

TUZ TÜKETİMİ ÖNEMLİ

Tuz da vücudumuz için önemli bileşiklerden biridir. Kaya tuzu oldukça faydalıyken; sofra tuzunun tüketimine dikkat edilmesi gerekir!

ÜÇLÜ MUCİZE

Bitmek tükenmek bilmeyen öksürüğünüze kesin çözüm için ihtiyacınız olanlar;

3 limonun suyu,

Yarım çay kaşığı karabiber ve

1 çay kaşığı deniz tuzu

ovm.png

KULLANIM ŞEKLİ

Yukarıda belirtilen malzemeleri bir bardak ılık su içerisinde karıştırın ve günde 3 ya da 4 gez gargara yapın! Bu iksiri uyguladıktan sonra boğazınızdaki ağrıların ve öksürüğün aldığını göreceksiniz!