Dümdüz bir karın ve tertemiz karaciğerler için mucizevi kür!

Doğal yollardan faydalanarak birçok konuda sağlıklı yaşam sürdürmek mümkün. Dümdüz bir karın ve temiz karaciğer için ise bu mucizevi kürü deneyebilirsiniz. Toksik maddeleri dışarı atmakta etkili olan limon ve nane karışımı kürün tarifi…

Dümdüz bir karın ve tertemiz karaciğerler için mucizevi kür!

Yağ yakımında ve kiloyla ilgili problemlerde en etkili çözüm bu kür olacak. Ek olarak bağışıklık sistemini güçlendirmesi sayesinde hastalıklardan da korunabilirsiniz. Evde kolay şekilde hazırlanabilen bu kür ile vücuttaki ödemi ve biriken suyu da atmak çok kolay.

Yağ yakan kür

Evinizde bulunan malzemelerle çok kolay şekilde hazırlayabileceğiniz naneli limonlu su ile vücuttan toksik maddeleri atabilirsiniz. Hastalıklardan korunmanızı bağışıklığınızı güçlendirerek sağlayan bu mucizevi kür ile ayrıca vücudunuzdaki şişliklerden biriken suyu ve ödemi atarak kurtulabilirsiniz. Böylelikle daha zarif ve ince görünüm elde edebilirsiniz.

Karın ve göbek bölgesi çok kolay yağlanabilen bölgelerdendir. Yağ yakımının hızlanmasında etkili olarak kilo vermeyi de bu kür kolaylaştırır.

nane-limon-hakkinda-bilgi.jpg

Nane limon kürü tarifi

Öncelikle 1 litre suyu kaynatın, ardından içine bir adet limon rendeleyin ve 10 dal naneyi su karışımına ekleyin. Karışımı 5 dakika kaynatın ve günlük 3 bardak tüketin.

Gebe, emziren anneler ya da bir hastalığı olan kişilerin doktora danışarak tüketmesi daha sağlıklı olacaktır.